Kita wis ngerti tanggal rilis seri Stephen King kanggo Apple TV +

Critane Lisey

Crita Lisey, minangka seri anyar sing bakal tayang kanthi eksklusif ing Apple TV +, seri adhedhasar buku kanthi jeneng sing padha ditulis dening Stephen King, buku sing miturut panulis, inspirasi karo bebrayane dhewe karo kanca novelis Tabitha King.

Premiere miniseri episode 8 iki bakal dilaksanakake tanggal 4 Juni, seri sing kasusun saka 8 episode sing bakal teka ing platform kanthi tepat saben Jum'at, format perdana sing ditindakake Apple kanggo kabeh seri sing dirilis ing taun iki.

Rong taun kepungkur wiwit Apple tuku hak buku iki kanggo nggawa layar cilik. Buku sing diterbitake Stephen King ing 2016 lan entuk nominasi kanggo World Fantasy Award ing taun 2007. Panulis dhewe uga wis tanggung jawab adaptasi buku kasebut menyang format serial, soko sing dudu tugas sing gampang, kayadene sawetara wulan kepungkur.

Nanging, dheweke uga bakal duwe tugas produksi karo JJ Abrams. Buku Lisey's Story, nuduhake kedadeyan aneh sing dialami wanita sawise kelangan bojone sawise krama 25 taun, ing kombinasi romansa lan medeni psikologis.

Saliyane duwe Julianne Moore ing peran Lisey Landon, kita uga ketemu Clive Owen, minangka Scott Landon, kajawi Joan Allen, Dane DeHaan, Sung Kang lan Jennifer jason leigh ing lakon Dala.

Juliane Moore bakal dadi bagean ing film kasebut Langsing kanggo Apple TV + film sing nuduhake crita babagan wanita sing nyoba mlebu ing jagad wong sugih ing Manhattan, sawijining proyek sing bakal ditindakake Apple Studios karo A24, perusahaan produksi sing padha dadi konco Ing Rocks, film sing disutradarani Sofia Coppola lan dibintangi dening Bill Murray.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.