LG ngenalake rong monitor OLED 4K anyar kanthi USB-C

Monitor LG OLED

A sawetara dina kepungkur, kita marang sampeyan bab gosip sing nuding metu sing Apple nggarap a sawetara anyar monitor liwat tenan Korea LG, ngawasi sing nggunakake teknologi miniLED. Nanging, ing Kajaba iku, perusahaan Korea terus digunakake kanggo gawe anyar lan nggedhekake sawetara monitor profesional lan wis presented loro model anyar 27 lan 32 inci.

Perusahaan Korea wis nampilake rong model monitor anyar kanthi teknologi OLED, resolusi 4K kanthi sambungan USB-C, sing ndadekake dheweke cocog kanggo nyambung menyang laptop, sanajan regane bakal metu saka kanthong pangguna non-profesional.

En el siaran pers yen LG wis ngirim media, kita bisa maca:

LG Electronics (LG) maneh nyetel pangarepan sing luwih dhuwur kanggo solusi tampilan kelas profesional kanthi ngumumake monitor LG UltraFineTM OLED Pro 2022 (model 32BP95E, 27BP95E).

Ndadekake keuntungan saka piksel OLED sing madhangi dhewe menyang desktop, monitor nyedhiyakake reproduksi warna sing akurat lan kinerja HDR lan SDR sing apik sing dituntut dening seniman efek visual profesional, editor video, lan peran kreatif liyane ing industri kasebut.

Loro-lorone model 27 lan 32-inch duwe a Resolusi 4K UHD, rasio kontras 1: 1.000.000, respon 1 ms, duwe sensor kalibrasi otomatis.

Loro model kalebu a Port USB-C kanthi daya nganti 90W, loro Port Tampilan, HDMI lan port jack Jack headphone 3,5mm.

Monitor anyar iki ora bakal kasedhiya ing pasar nganti awal taun 2022. Ing Amazon Amerika Serikat, monitor anyar iki wis kadhaptar ing a rega $ 4.000. Saiki, kita ora ngerti rega sing bakal ditindakake model 27 inci.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.