LG ngluncurake soundbars ing taun 2021 kanthi dhukungan internal kanggo AirPlay 2

Soundbar LG kanthi airplay 2

LG pabrikan Korea bisa uga ora ngerti carane nggawe ponsel sing apik utawa paling ora sing disenengi pangguna, nanging babagan swara lan televisi butuh kue kasebut. Kanthi nganyari piranti kanggo taun 2018 kompatibel karo AirPlay 2 lan versi anyar, kita kudu nutupi pasar yen pengin ngrasakake meh kabeh kualitas Apple lan kualitas gambar. Kita ora duwe swara lan bar swara anyar longkangan kasebut dijamin.

Produsen elektronik konsumen Korea LG wis ngluncurake baris swara nganti 2021 kanthi dhukungan internal kanggo AirPlay 2, teknologi streaming media piranti Apple piranti. Miturut wara-wara ing Situs web LG, bar swara anyar nawakake pengalaman audio premium lan kontrol sing trep bebarengan karo kemasan lan desain sadar lingkungan.

Kisaran anyar nawakake audio berkualitas tinggi, panyambungan gampang, Fungsi cerdas lan estetika sing anget kanthi tampilan modern sing dirancang kanggo nglengkapi TV LG sing apik lan bisa digunakake kanthi dekorasi apa wae.

Baris 2021 yaiku kompatibel karo Siri kanggo kontrol swara lan muter maneh tanpa tangan. Kanthi AirPlay 2, pelanggan Apple bisa streaming, ngontrol lan nuduhake musik favorit lan konten liyane langsung saka iPhone, iPad utawa Mac. Kajaba iku, bilah swara anyar uga kompatibel karo fungsi AI Sound Pro ing LG TV. Soundbars iki uga kalebu dhukungan kanggo Dolby Atmos lan DTS: format audio sekitar X, dhukungan kanggo Dolby Vision liwat pass-through 4K, tuning Meridian Audio, lan teknologi Meridian Horizon paling anyar.

Miturut cara, sawetara saka model wis disertifikasi Hi-Res Audio kanggo puter maneh 24-bit / 96 kHz lossless. Ora ana apa-apa. Sing paling apik mung bisa digabung karo sing paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.