Langkah paling anyar Apple kayane ngonfirmasi pemantauan glukosa ing Apple Watch

Steel Watch Apple

Kita wis suwe dadi desas-desus babagan fungsi anyar sing bisa digabung Apple Watch sabanjure. Kita ngomong babagan monitor glukosa. Kanthi informasi ing ndhuwur kayane jelas yen gosip kasebut serius. Ora mung kegiyatan perusahaan nomer telu, yen ora manuver Apple dhewe. Nyatane tumindak pungkasan sing dijupuk kayane negesake manawa kita bakal duwe meter anyar kasebut ing jam tangan.

Kita wis bola-bali ngobrol babagan kemampuan Apple Watch dadi praktisi pribadi. Kajaba ora bisa ngobati, akeh tumindak sing migunani kanggo kesehatan. Nyegah supaya kita ngalami masalah jantung, mbantu kita tiba nalika tiba, kita njaga kebersihan tangan sing apik ... lsp. Babagan sabanjure sing dikarepake Apple yaiku mbantu kita ngontrol tingkat glukosa kita lan kayane serius banget.

Ora mung amarga kabar sing dheweke wis teka ing ngarep babagan teknologi anyar iki, yen ora amarga kita kudu nggatekake saiki Apple wis ngluncurake survey ing antarane para pangguna Apple Watch lan takon apa dheweke nggunakake aplikasi apa wae kanggo nglacak kebiasaan, obat-obatan, lan tingkat glukosa getih.

Gambar saka survey dituduhake karo 9to5Mac dening pamaca Brasil, sing nampa email kasebut. Survei kasebut nduweni bagean khusus kanggo ciri kesehatan, sing wis dadi titik jual utama Apple Watch wiwit dikenalake.

Survei Apple babagan kemungkinan nambah meter glukosa ing jam tangan

Nindakake pitakon kasebut, Apple uga takon babagan aplikasi pihak katelu kanggo ngatur data kesehatan. Survei kasebut nawakake opsi panggunaan aplikasi pihak katelu kanggo nglacak latian, nglacak kebiasaan mangan (kalebu hidrasi lan nutrisi), lan ngatur perawatan kesehatan liyane (kayata obat-obatan lan tingkat ngawasi energi). Glukosa getih).

Kita ngerti manawa survey iki wis nyedhiyakake perusahaan ing kesempatan sadurunge kanggo njupuk keputusan. Contone, ing nyopot pangisi daya ing iPhone 12 anyar lan piranti liyane. Dadi, kita bisa ujar manawa iki minangka sumber sing apik banget luwih saka kamungkinan manawa kita duwe meteran glukosa kasebut ing Apple Watch 7. Sing ora dingerteni yaiku bakal nganyari piranti lunak utawa perangkat keras. Muga-muga bisa dadi sing pertama lan kita kabeh uga bisa entuk manfaat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.