Layar MacBook Pro bisa adaptasi karo pangguna kanthi otomatis

layar kanggo MacBook adapts kanggo pangguna

Yen kabeh paten Apple dadi kasunyatan, luwih saka komputer kita bakal duwe genius cilik ing pembuangan kita. Aku elinga durung dawa ago kita marang sing perusahaan makarya lann keyboard sing diatur kanthi otomatis kanggo pangguna. Iku condong ing mung amba sampurna kanggo bisa ing. Bayangake yen layar nindakake perkara sing padha. Iku bakal apik kanggo mbukak MacBook lan ndeleng carane unsur miwiti kanggo mindhah mung supaya supaya bisa luwih adaptasi karo cara kerja saben wong. Iki sing diusulake ing paten anyar iki.

Sadurunge miwiti nyritakake kanthi luwih jelas babagan apa paten iki, kita kudu ngelingi sing persis amarga iki minangka paten. Iku mung ide. Gagasan sing adhedhasar riset insinyur Apple lan dibayangke ing kertas nanging bisa uga ora katon minangka kasunyatan ing mangsa ngarep. Yen ora, tetep dadi ide. Ide sing apik, ya, nanging bisa uga ora bisa ngyakinake kabeh wong sing padha.

Sampeyan bisa uga wis ngerti babagan iki, nanging sampeyan kudu ngelingi manawa Apple nggatekake persis apa sudut tampilan MacBook Pro sing diiringake ing saben Apple Store. Padha dipanggonke persis ing amba bener kanggo panuku kanggo mbukak kanthi otomatis luwih akeh, saéngga miwiti kanggo mbentuk hubungan karo mesin. Sing padha tresna karo komputer lan ing pungkasan pungkasane tuku sing pancen sampeyan pengin.

Apple pengin ekstrem kasebut dadi kasunyatan dhewe. Yaiku, nalika sampeyan lungguh ing ngarep MacBook Pro, layar bisa ndeteksi nalika sampeyan ana ing amba ergonomic, lan nalika sampeyan ora. Yen ora, sampeyan bisa ngiringake layar supaya luwih cocog karo sampeyan. "Sistem pangolahan bisa dikonfigurasi kanggo nemtokake posisi target kanggo bagean layar", ngandika aplikasi paten.

Adhedhasar paling sebagean, ing lokasi obyek ing gambar lan duwe sistem actuate mekanisme engsel lan mindhah bagean layar, relatif kanggo bagean basa, saka posisi dhisikan kanggo posisi target. Laptop bisa uga kalebu sistem umpan balik posisi diatur kanggo nemtokake posisi nyata bagean layar ing hubungan kanggo bagean dhasar.

Ing idea iku kamera, kang bisa nggunakake teknologi sing padha karo Face ID bisa tengah layar ing hubungan kanggo pasuryan kita. "Sistem deteksi optik bisa uga kalebu proyektor sing dikonfigurasi kanggo nggambarake pola cahya menyang pangguna lan sensor sing dikonfigurasi kanggo ndeteksi paling ora bagean saka pola cahya sing dibayangke pangguna."

Salajengipun, kabeh gambar ing aplikasi paten nuduhake pandeleng dideteksi saka kamera dipasang meh ngendi ing kedudukan misuwur.

Paten Kedudukan Otomatis Tampilan

Nanging, yen layar bisa diatur nalika mbukak kanthi cara iki, Iku uga nderek sing mbok menawa uga bisa nindakake soko nalika ditutup. Sanajan aplikasi paten fokus babagan carane nemtokake posisi sing bener kanggo layar tampilan sing mbukak, nanging uga nuduhake "teknik kanggo mbukak piranti kanthi otomatis." Ing idea kasebut, nutul tutup MacBook Pro sing ditutup, utawa bisa uga nindakake pola sing wis ditemtokake, bisa dikonfigurasi pangguna bakal nyebabake mbukak dhewe. Kayane fiksi ilmiah, nanging bakal migunani banget, utamane nalika kita nampa telpon lan kudu mbukak laptop nganggo tangan siji.

Ayo ora mbuwang lonceng Amarga kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan artikel, mung lan kanggo saiki, yaiku sabar lan kudu sabar yen bisa dadi kasunyatan. Nanging bayangake sedhela, teka ing rapat kasebut, nyelehake MacBook Pro ing ndhuwur pesen, pasrahake tangan sampeyan lan mbukak dhewe, nguripake, ngenali pasuryan kita, miwiti lan nyetel keyboard lan layar kanthi paling apik. konfigurasi. nggumunake.

Saiki aku ora pengin mbayangno apa bisa biaya sing kabeh teknologi iki implanted ing laptop lan aku ora bisa ngomong apa bisa nimbang utawa ukuran sing MacBook (Pro) bakal duwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.