Podcast 13 × 13: Layar rusak? Nah sampeyan ndandani dhewe

Podcast anyar

Wingi, Senin, sawise sawetara wektu nyoba format podcast anyar, Apple miwiti rada suwe tinimbang biasane. podcast kita langsung. Kaping pisanan, kita ngarep-arep ora bakal duwe masalah "teknis" maneh ing aliran langsung YouTube ing minggu-minggu sing bakal teka, paling ora sing dikarepake, nanging kita wis ngerti manawa iki bisa kedadeyan. Ing asas, pangguna sing ngrungokake kita langsung ing podcast, mung prabédan sing sampeyan bakal weruh iku podcast diganti saka Selasa kanggo Senin.

Sawise njlentrehake iki, kita tindakake apa sing paling disenengi, yaiku isi podcast Apple. Kabar pangguna sing ora sengaja ngulu AirPod yaiku sing mbukak episode wingi, nanging kita ngomong babagan topik liyane sing luwih penting kayata ndandani mbukak kanggo pangguna Apple. Ya, program ndandani sing saben pangguna bisa ndandani piranti ing omah. Iki lan urusan saiki liyane minangka protagonis ing podcast.

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast, sampeyan bisa nindakake langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaluwih akeh pangguna sing ketemu langsung lan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produke lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.