Lisa Jackson Menehi Wawancara John Gruber kanggo Dina Bumi

Setu kepungkur ing Bumi Bumi. Ngrebut wayahe, wartawan John gruber ngewawancarai Lisa Jackson ing Podcast kondhang. Ing "Talk Show" dheweke ngobrol babagan macem-macem masalah lingkungan: efek global saka perubahan iklim lan khusus babagan upaya Apple kanggo nglestarekake lingkungan. Nganti saiki, usaha perusahaan kasebut fokus ing pembangkit listrik tenaga ijo. Ing dina pungkasan, fokus digawe ing program pangopènan pertambangan ing endi dheweke ngekstrak bahan kanggo njabarake peralatane. 

Angka kasebut diukur ing tilas karbon sing ditinggalake dening produsen. Jackson nyumbang manawa jejak karbon Apple ing 2016 yaiku 29,5 yuta ton, yen kita ngetung panambangan, transportasi produk, lan kemasan lan listrik sing dibutuhake kanggo ngasilake produk kasebut.

Miturut Lisa Jackson, strategi Apple kanggo nyuda nilai kasebut ora unik. Saben pabrikan duwe metode produksi lan mula kudu sinau rencana tartamtu karo saben pemasok. Rencana umum ora bakal efektif 100%. Telung pemasok anyar gabung karo 100% rencana energi non-polusi ing taun pungkasan. Saiki digunakake karo 7 pemasok kanggo ngowahi 100% proses produksi kanthi energi ijo.

Seminggu kepungkur, Apple ngrayakake Dina Bumi kanthi macem-macem acara: nyumbang bagean saka hasil kanggo lingkungan liwat asosiasi nirlaba. Iki uga nindakake kesadaran marang para klien supaya bisa olahraga ing luar negeri lan bakal oleh pesen khusus ing aplikasi iMessage.

Ngrebut wayahe, minggu iki dheweke mbukak Laporan Tanggung jawab Lingkungan 2017. Kekuwatan yaiku ngurus komponen penambangan lan bangunan liwat bahan daur ulang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.