macOS Monterey ngaktifake AirPlay ing Apple Fitness +

Apel Fitness +

Salah sawijining hal anyar sing digunakake macOS Monterey yaiku kekuwatan rasakake Apple Fitness + ing Mac, amarga AirPlay. Kita duwe manawa layanan Apple iki ora kasedhiya ing saindenging jagad, nanging kabeh sing bisa nikmati saiki uga bisa nindakake saka Mac.

Mung sawetara model Mac kanthi sistem operasi macOS Monterey anyar sing bakal bisa ngrasakake AirPlay saka iPhone iPad utawa. Elinga manawa Mac ora duwe aplikasi Fitness lan ora duwe situs web, mula layanan latihan Apple ora kasedhiya ing Mac.

Mac sing bisa nikmati layanan iki liwat AirPlay yaiku: MacBook Pro (2018 lan mengko) MacBook Air (2018 lan mengko) iMac (2019 lan mengko) iMac Pro (2017) Mac mini (2020 lan mengko) Mac Pro (2019). Siji-sijine kekurangan nggunakake Apple Fitness karo AirPlay yaiku Metrik ing layar, detak jantung lan kalori sing dibakar ora ditampilake ing Mac, nanging isih bisa dideleng ing Apple Watch.

Ing pangertene iki, sampeyan bisa nggunakake Apple Fitness ing aplikasi Fitness ing iPhone, iPad, utawa Apple TV lan layanan iki kanggo lengkap bisa digunakake karo Apple Watch, ing kasus iki, Apple Watch Series 3 utawa luwih anyar dibutuhake. Kita ngarep-arep Cupertino arep ngluncurake layanan iki ing luwih akeh negara tinimbang saiki sing kasedhiya lan saiki mung kasedhiya ing Amerika Serikat, Kanada, Irlandia, Australia lan Selandia Baru.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.