Matt Dillon lan Bernadette Peters gabung karo tim High Desert

Gurun Tinggi

Kabar babagan konten asli Apple TV + ora mandheg. Saiki kita nemokake tambahan aktor anyar ing proyek High Desert, dibintangi Patricia Arquette. Kita wis ngandhani yen proyek iki diwiwiti, nanging isih akeh sing kudu diliputi. Sithik-sithik padha kasembadan. Salah sijine yaiku ngerti sapa sing bakal ngancani Patricia lan wong-wong sing begja Matt Dillon, Bernadette Peters lan Christine Taylor.

Setengah wulan kepungkur Ben Stiller didol menyang Apple apa komedi kapindho kanggo medium iki. High Desert, diprodhuksi dening pelawak sing misuwur, nyritakake petualangan mantan pecandu sing dadi detektif pribadi sawise tiwas ibune. Patricia Arquette bakal tanggung jawab kanggo menehi urip kanggo karakter iki jenenge Peggy. Nanging sampeyan ora bakal piyambak ing lelampahan iki amarga saiki wis dikenal sing aktor liyane bakal ngancani dheweke ing petualangan iki: Matt Dillon, Bernadette Peters lan Christine Taylor.

Dillon kanggo muter mantan Peggy kang, Denny, nakal ing parole lan operator kejem, nalika Friend bakal muter Guru Bob, mantan host sing ngganti jeneng mistik sawise ngalami trauma urip-ganti. Garrett bakal dadi Bruce, peneliti pribadi sing nyewa Peggy kanggo nggarap bisnis sing mudhun.

Iki minangka lintang sing paling misuwur, nanging para pemain kasebut digawe bebarengan Rupert Friend, Brad Garrett lan Weruche Opia. Karakter Opia, Carol, katon paling maju saka kumpulan anyar. Carol iku kanca paling apik Peggy lan tunangan bosen saka dhokter ER. Dheweke uga ibu tiri anyar sing "duwe rahasia dhewe." Peters bakal muter peran ambalan minangka Rosalyn, ibu Peggy, lan Taylor uga bakal bali dadi adhine Peggy, Diane. Kabeh iki, miturut bocor echoed dening specialized medium Macem-macem.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.