Microsoft ngumumake Windows 365 adhedhasar browser sing kompatibel karo Apple Silicon

Windows 365

Akeh aplikasi sing wis diadaptasi karo Apple Silicon lan chip M1 anyar. Wiwitane nganggo basa Rosetta nanging mbaka sethithik aplikasi pribumi wis ngontrol kahanan kasebut. Nanging, salah sawijining aplikasi sing paling diantisipasi dening akeh isih ilang. Pilihan Virtualisasi Windows. Nanging sauntara kuwi, Microsoft wis ngenalake layanan anyar sing duwe PC virtual sing mlaku ing platform browser apa wae. Windows 365 bakal dadi layanan sing bisa ngidini pangguna platform apa wae, kanthi browser apa wae, mbukak versi lengkap Windows ing méga.

Sanajan aplikasi kaya Desktop Parallels ngidini Windows bisa mbukak bareng macOS, Microsoft wis ngenalake layanan anyar sing bisa nggawe masalah kasebut dadi masalah ing jaman mbiyen. Paling ora saiki. Windows 365 bakal dadi layanan sing duweni potensi ngidini pangguna platform apa wae, kanthi browser apa wae, supaya mbukak versi Windows ing cloud. CEO Microsoft Satya Nadella ing postingan blog nyatakake: "Kanthi Windows 365, kita nggawe kategori anyar: PC ing méga. Dheweke uga ujar manawa "Kaya aplikasi sing digawe awan karo SaaS [piranti lunak minangka layanan], kita saiki nggawa sistem operasi menyang cloud. Menehi keluwesan luwih akeh ing organisasi lan cara sing aman kanggo nguatake tenaga kerja supaya luwih produktif lan sambung. Preduli saka lokasi.

Saiki, ora ana rega sing diumumake, nanging nalika Windows 365 diluncurake tanggal 2 Agustus 2021, iki bakal dadi layanan langganan. Apa sing mesthi bakal luwih fokus marang perusahaan, tinimbang individu. Microsoft ujar manawa tujuane yaiku nyedhiyakake alat kanggo wong sing saiki wis ganti kahanan kerja amarga virus corona.

Kanthi tenaga kerja luwih beda tinimbang saiki, organisasi butuh cara anyar kanggo nyedhiyakake pengalaman produktivitas sing apik kanthi fleksibilitas, kesederhanaan, lan keamanan sing luwih gedhe. Cloud PC minangka kategori komputasi pribadi hibrida anyar sing ndadekake piranti apa wae dadi ruang kerja digital sing dipersonalisasi, produktif lan aman. Pengumuman Windows 365 mung minangka wiwitan sing bakal bisa ditindakake nalika nggawe garis ing antarane piranti lan awan.

Windows 365 bakal ditawakake ing Versi Bisnis lan Perusahaan, kalorone liwat Azure Virtual Desktop. Bakal ana 12 konfigurasi sing beda. Paling dhuwur nduweni 8 CPU, 32GB RAM, lan panyimpenan 512GB. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.