Miturut Bloomberg: Apple nambahake telekomunikasi maneh kanggo karyawane

Telecommuting

Ing kasus iki, hubungan antarane Apple lan para pekerja wis cukup tegang nganti sawetara dina kepungkur ana sing nolak bali menyang kantor kanggo mungkasi teleworking. Pungkasane, perusahaan kasebut bakal ngeculake tekanan lan bisa nambah telekomunikasi maneh kanggo karyawan sing ora pengin bali menyang kantor amarga wedi karo COVID-19.

Ing laporan saka Bloomberg Ana diskusi babagan program kerja hibrida sing karyawan sampeyan bakal bisa nundha kerja kanthi langsung ing kantor sajrone wulan maneh. Kayane pungkasane tekanan pekerja entuk asil.

Artikel sing gegandhengan:
Karyawan Apple ngancam mundur amarga perusahaan kasebut ora menehi keluwesan kanggo telekomunikasi

Apple nambah wulan telekomunikasi kanggo para karyawan

Kanthi langkah kasebut, Apple minangka salah sawijining perusahaan sing nundha bali menyang kantor karyawane lan kasus COVID-19 terus saya tambah ing pirang-pirang negara. Kayane pungkasane kabeh bisa gabung karo karyawan kasebut lan pungkasane Apple bakal nyerah nalika gelut iki Wulan rumit bakal diwiwiti wiwit diluncurake iPhone, bisa uga MacBook Pro 14 lan 16 inci, Apple Watch Series 7 ...

Kita bakal weruh apa pungkasane nanging pungkasane sistem telekomunikasi hibrida bakal dadi sistem sing bakal diwenehake Apple kanggo karyawan kasebut sing ora pengin melu ing kantor Apple Park kanthi wedi yen bakal nyekel COVID- 19. Sinetron ora mandheg lan kita bakal ndeleng kepiye pungkasane wulan iki luwih ditawakake Apple kanggo telekomunikasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.