Nganyari dhukungan swara lan dictasi Spanyol kanggo OS X 10.10 Yosemite

yosemite-3

Yen wis rampung nginstal OS X Yosemite, aja mikir kabeh bakal rampung, Apple nambah update anyar yen wis nginstal sistem operasi anyar ing mesin sing nambah dhukungan kanggo dictation lan swara ing basa Spanyol. Nganyari iki kasedhiya yen wis nginstal sistem operasi anyar. Versi anyar Diego lan Mónica, sing dadi jeneng swara gawan kanggo Spanyol ing Spanyol kanthi fungsi ndhikte lan wicara OS X, ningkatake pocapan lan kejelasan reproduksi.

Swara anyar sing ditambahake Apple lan dhukungan anyar kanggo dictation ukurane 1GB. Pancen fungsi iki menarik kanggo sawetara acara, nanging ora perlu ngaktifake yen ora dikarepake, kanggo mateni utawa ngaktifake, kita bisa tindakake langkah-langkah sing wis katon ing tutorial sadurunge kanggo OS X Mavericks.

Diktat ngerti prentah dhasar sing ana gandhengane karo teks, kayata "kabeh tutup", "paragraf anyar" lan "baris anyar". Yen sampeyan ngucapake "jaman", "koma", "tandha pitakon" utawa "tandha seru", Dikte nambah tandha tandha ing kolom teks sing saiki. Nalika ngucapake tanggal tanggalan (kayata "30 Januari 1983"), sampeyan ora prelu nyebut "koma". Koma dideteksi banjur dilebokake kanthi otomatis.

Fungsi ndhikte lan wicara padha, mula kita yakin sampeyan bakal bisa nggunakake pilihan iki. Temenan, sambungan mikropon eksternal utawa headphone karo mikropon uga didhukung supaya bisa ndhikte menyang Mac kita. Fungsi iki diaktifake ing OS X Mountain Lion lan wis apik ing versi ing ngisor iki nganti tekan OS X Yosemite 10.10 .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Nuria ngandika

    hello nalika aku ndhikte audio sing dipedhot dadi aku ora bisa ngrungokake musik nalika ndhikte contone, ora nganggo mikropon lan headphone. Kepiye cara ngrungokake nalika ndhikte? matur nuwun