Omah Sadurunge Sadurunge Trailer Peteng Musim XNUMX Saiki Kasedhiya

Omah Sadurunge Peteng

Sawetara dina kepungkur, Apple nerbitake trailer pisanan saka seri Critane Lisey, seri adhedhasar novel Stephen King sing bakal ditayangke ing Apple TV + tanggal 4 Juni. Saiki giliran seri Omah Sadurunge Peteng, seri sing musim kaping loro bakal ditayangake ing layanan video streaming Apple tanggal 11 Juni ngarep lan sing iki wis kasedhiya trailer pisanan.

Ngarep Sadurunge Peteng adhedhasar crita sejatine cah wartawan Hilde Lysiak. Nderek Hilde, bocah wadon umur sangang taun sing pindhah menyang kutha cilik sing asale bapake. Ing kana dheweke nemokake kasus pembunuhan sing kabeh warga nyoba nyoba ngubur lan ngupayakake kasunyatan sing kedadeyan.

Ing musim kaping loro iki, protagonis Hilde, terusake pencarian sampeyan kanggo nemokake rahasia ing Eire Harbour, nalika peternakan kanthi misterius njeblug, bledosan sing dadi wiwitan investigasi sing bakal nyebabake protagonis nglawan perusahaan korporat, nggawe kulawarga lan kutha sing dununge ana ing bebaya.

Bintang seri kasebut Pangeran Brooklyn (Tokoh utama film kasebut Proyek Florida karo Willem Dafoe lan dheweke menangake Critics Award for Best Young Performer) ing peran Hilde, Jim Sturgess (21: Black Jack) minangka bapakne Hilde, Abby miller (Wong lanang Mad, Dibenerake: Hukum Ryalan) lan liya-liyane.

Konco seri iki yaiku Dana Fox (sing uga melu skrip), Dara Resnik Creasey, Jon M. Chu, Rosemary Rodriguez, lan Kat Candler. Konten anonim lagi diproduksi saliyane Para mount Television.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.