Ngonversi menyang Mp3 - Kabeh, gratis kanggo wektu winates ing Mac App Store

ngonversi-mp3

Ngonversi menyang Mp3 - Kabeh, teka ing Mac App Store luwih saka rong wulan kepungkur lan fungsi utamane, kaya jeneng kasebut, umume ngowahi kabeh konten multimedia sing ana ing Mac dadi MP3, kanthi cara sing gampang lan cepet. Sing menarik babagan aplikasi iki yaiku ngidini sampeyan ngowahi file audio lan video dadi MP3 kanthi cepet lan efisien.

Sawise ngeculake versi paling anyar 3.3.3 sing kasedhiya kanggo kabeh pangguna, aplikasi kasebut dadi gratis kanggo wektu winates. Kaya sing mesthi diandharake ing kasus kasebut, ora dingerteni suwene app bakal dibebasake, mula yen sampeyan kepengin luwih becik mbukak lan ndownload kasebut sanalika bisa rega asli 3,99 euro.

ngowahi-mp3-1

Podemos ngowahi akeh format File: MP3, FLAC, WAV, WMA, M4A, AIFF, FLV, OGG, MKA, AU, CAF, AIFF, AC3 lan liya-liyane. Kita bisa nambah sawetara file sekaligus lan gampang mbukak menyang format Mp3 sing populer.

Aplikasi kasebut ora mbutuhake akeh papan ing disk amarga mung 9,5 MB, saliyane sarat nggunakake iku dhasar banget lan bisa digunakake ing Mac apa wae sing wis diinstal OS X 10.7 utawa mengko. Kita ninggalake link langsung ing ngisor iki yen sampeyan kasengsem file iki sing gampang lan efektif menyang konverter Mp3. Mesthi wae, antarmuka katon "rada mlarat" nanging bisa fungsine kanggo ngowahi file, sing pancen penting.

[apptext1048950608]


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)