Pakar PDF kanggo Mac nyuda rega minggu iki kanthi 50%

Diskon pdf Expert

Ana sawetara macem-macem aplikasi panyuntingan PDF kanggo Mac sing kasedhiya saiki, nanging bener yen katon kanthi tliti, ana sawetara program sing cedhak karo potensial PDF Expert sing digawe dening Readdle. Saiki perusahaan wis ngedhunake rega produk lan versi kanggo Mac 50% regane.

Pakar PDF iku aplikasi maca PDF cepet banget stabil kanggo Mac. Bisa mbukak file PDF, gedhe utawa cilik, lan mesthi gampang banget. Aku nggunakake ajeg lan aku bisa njamin sing ing sawetara detik wis siyap kanggo digunakake lan yen kita wis ngimpor file, iku rauh kasedhiya kanggo miwiti nggarap iku. siji pungkasan.

Nanging kanggo kula, salah sawijining aspek ing ngendi aplikasi iki paling misuwur yaiku ing panelusuran. Readdle ngaku yen Pakar PDF bisa digunakake karo sawetara fitur telusuran PDF sing paling canggih lan aku yakin iku amarga padha banget sukses lan uga cepet.

Nduwe akeh fitur liyane, kayata kemampuan kanggo anotasi ing PDF. Gabung file karo mung nyelehake lan seret. Sunting PDF kanggo formulir. Lan mesthi kemampuan kanggo mlebu dokumen kanthi nambahake tandha digital utawa tulisan tangan sing sadurunge wis digawe lan ditemtokake.

Opsi sing apik sing saiki bisa dituku kanthi diskon 50%. Dadi dadi saka biaya 80 euro kanggo 40 ing lisensi kanggo telung komputer Mac lan diwiwiti dina iki tanggal 25 nganti 30. Mesthi, iku kesempatan sing ora kudu kantun. Yen sampeyan nggoleki yaiku program kanggo nangani PDF sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Iku mbokmenawa paling apik ing sawijining bagean. Aku tansah seneng banget karo program kasebut. Saka sing dakdeleng ing komentar ing Mac App Store, aku ora mung siji.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)