Pemain seri Saiki lan Banjur kanggo Apple TV + ditambahi

Cast Saiki banjur

Saiki lan Banjur yaiku seri pertama saka perusahaan produksi Spanyol sing bakal dituduhake ing Apple TV +, seri sing, kaya sing bisa diwaca ing Deadline, terus nggedhekake aktor sing bakal dadi bagean saka seri iki sing bakal dijupuk nganggo basa Spanyol lan Inggris (uga Guwak 3 y Acapulco) lan sing diwenehi minangka a thriller sing njupuk Panggonan ing Miami.

ing aktor anyar sing bakal dadi bagean saka pemeran iki seri yaiku Jorge López (Elite), Alicia Jaziz (Titik Vantage), Darío Yazbek (Omah Kembang), Alicia Sanz (#RealityHigh), Jack Duarte lan Miranda de la Serna (Sadurunge perdana).

Saiki lan Banjur yaiku seri dwibasa sing sBakal dijupuk nganggo basa Spanyol lan Inggris. Serial iki digawe dening Ramón Campos, Gema R. Neira lan Teresa Fernández-Valdés, tim sing nate dadi sawetara seri Spanyol kayata Beludru, Grand Hotel y Bocah wedok kabel.

Dumunung ing Miami lan kanthi lakon Hispanik, Saiki lan Banjur nyinaoni prabédan antara gegayuhan para remaja lan kasunyatan diwasa, nalika urip klompok kanca sing paling apik saka perguruan tinggi ganti salawas-lawase sawise akhir minggu. Perayaan kasebut rampung amarga salah sawijine tiwas . Saiki, 20 taun mengko, limang wong sing isih ora gelem maneh gabung amarga ana ancaman sing nggawe bebaya sing katon sampurna.

Ing wiwitan wulan Juni, media sing padha iki ngandhani aktor lan aktris sing bakal dadi pemeran utama seri iki: Rosie Perez, Marina de Tavira, Jose María Yazpik, Maribel Verdú, Manolo Cardona, Soledad Vallamil lan Zeljko Ivanek.

Ing wayahe tanggal wiwitan produksi ora dingerteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.