12 × 29 Podcast: Pengalaman AirTag lan Liyane

podcast

Mau bengi kita kumpul kanggo ngrekam episode anyar saka podcast Apple protagonis ana ing AirTag. Kaya sing wis kebiasaan ing dina Rebo wengi, kita nyedhiyakake mikropon ing ngarep kanggo nindakake pertunjukan langsung.

Secara logis, kita uga ngomong babagan topik liyane, nanging meh kabeh Podcast bisa ditemtokake kanggo piranti pelacak kasebut sing wis dipasarake saka Cupertino lan dadi sukses ing antarane para pangguna Apple.

Ing kene kita ninggalake video YouTube sing digawe langsung:

https://youtu.be/rx7TYxNqfnI

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngetutake kanthi langsung saluran kita ing YouTube, utawa ngenteni sawetara jam nganti audio podcast siaran kasedhiya liwat iTunes. Yen sampeyan duwe masalah, pitakon utawa saran sing pengin dituduhake ing podcast, sampeyan bisa menehi komentar langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita.

Kepiye wae, sing paling apik yaiku kita nggawe komunitas sing apik lan apik kanggo kabeh wong yen sampeyan menehi sumbangan wedhi karo pilihan sing kasedhiya uga yen sampeyan ngetutake kanthi nyata, sampeyan bakal bisa njupuk hadiah karo raffles sing lagi ditindakake. Kita seneng banget bisa ngobrol bareng kanca sing ngobrol babagan sing disenengi, Apple lan warta liyane minggu iki. Sampeyan ndhaptar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.