Perusahaan produksi Natalie Portman entuk perjanjian kolaborasi karo Apple TV +

Natalie Portman

Akeh aktor lan direktur sing, saliyane keutamaan ing tumindak, njupuk kauntungan saka jabatane ing industri kanggo nggawe perusahaan produksi konten. Leonardo DiCaprio, Reese Witherspoon, Jenfifer Aniston Martin Scorsese, Idris Elba minangka conto lan conto sing kudu ditambahake karo Natalie Portman.

Miturut wong lanang saka Deadline, Apple TV + wis nggayuh perjanjian kolaborasi karo perusahaan produksi MountainA, perusahaan produksi sing nembe digawe dening Natalie Portman lan Sophie Mas. Kesepakatan pilihan pertama iki ndeleng Apple ing posisi pisanan nalika nawakake kabeh konten anyar padha pracaya.

Yen Apple ora kasengsem, dheweke bisa menehi layanan video streaming liyane.

Saiki, kaya sing wis dingerteni sawetara dina kepungkur, Portman lan Mas lagi nggarap seri mini Wanita saka sendhang, seri sing digawe ing taun 60an, ing kutha Baltimore, ing endi ibu rumah tangga, Maggie Schwarts (dimainake dening Portman), dijaluk nggawe maneh dadi wartawan investigasi kanggo nemokake durjana rajapati sing ora bisa dirampungake.

Sajrone investigasi, Maddie ngadhepi Cleo (Nyong'o), wanita rajin sing nyuda ibu lan kerja sing duwe komitmen sing kuat kanggo ningkatake karir. Agenda progresif Baltimore.

Seri kasebut ditulis dening Alma Har'el sing bebarengan karo Portman (liwat produser MountainA) lan Nyong'o padha nindakake karya produksi eksekutif.

Kajaba saka proyek iki, ora dingerteni manawa perusahaan produksi Portman ngupayakake proyek liya Apple bisa uga kasengsem.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.