Phillipa Soo Gabung Nggabungake Seri Wanita

Phillipa Soo

Nominasi Emmy Award Phillipa Soo, paling misuwur amarga kerja ing "Hamilton," bakal gabung karo pemeran serial TV Apple + Shining Girls sing asli. Apple terus milih kualitas, terus milih penggabungan aktris lan aktor sing menehi dorongan nyata kanggo divisi hiburan Apple.

Cah wadon sing mencorong, Disutradarai dening Michelle MacLaren, Elisabeth Moss lan Diana Reid lan kasusun saka 8 episode, wiwit saiki bakal dadi aktris anyar sing bakal menehi sayap kanggo seri kasebut lan bakal nambah kualitase. Kita ngomong babagan Phillipa Soo, nominasi Emmy Award ing kategori Aktris Pendukung Paling apik ing kategori Musical Series 2021 kanggo peran ing Hamilton. Kanthi cara iki, dheweke gabung karo pemenang penghargaan kasebut, Elisabeth Moss, sing tanggung jawab ngarahake episode kaping telu lan kaping papat.

Shining Girls diterangake minangka sensitif metafisik babagan lelungan wektu. Adhedhasar novel laris 2013 saka Lauren Beukes, Crita kasebut kalebu babagan pengembara jaman Depresi sing nemokake kunci omah sing mbukak macem-macem jaman ing sejarah Chicago. Nanging, kanggo lelungan liwat portal, sampeyan kudu mateni wanita.

Elisabeth Moss bakal main ing seri kasebut minangka Kirby, sawijining reporter sing slamet saka serangan ing taun 1980-an lan saiki lagi nggayuh penyerange. Soo bakal main bareng Moss dadi Jin-Sook.

Pilihan sing apik kanggo seri kasebut, manawa yen apik kaya bukune, kita bakal duwe hiburan lan kepenak sauntara. Kita nganggep manawa bakal paling ora kanggo wong-wong sing lagi produksi.

Isih durung ngerti tanggal sing diarepake kanggo perdana, sanajan isih dikira kemungkinan bakal teka ing Apple TV + sadurunge pungkasan taun iki, paling ora episode kaping pisanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.