Podcast 12 × 22: Terserah iPad

podcast

Seminggu maneh, kita pengin nuduhake karo sampeyan episode anyar saka Apple Podcast sing digawe karo kanca-kancane saka Actualidad iPhone. Minggu iki, uga minggu kepungkur, kita ngupayakake nerbitake podcast lan sawetara "masalah teknis" nyegah kita nerbitake sing sadurunge. Muga-muga mbesuk kita bakal ngunggah podcast ing format audio, lan elinga manawa sampeyan bisa ngrungokake gratis ing saluran YouTube kita, nanging mesthine ora padha kanggo sampeyan sing seneng khusus audio.

Nalika iki ditanggulangi, kita bisa ndeleng video podcast saka kene:

https://youtu.be/i9-c38u25Ro

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes (ing sawetara jam sabanjure) kanggo ngrungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast sampeyan bisa langsung urip liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag#podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.