Podcast 12 × 27: Kita nganalisa acara Apple

Podcast apel

Episode #podcastApple pungkasan bengi pancen kuat ngerteni jumlah kasebut kabar sing Apple tampil sawetara jam sadurunge. Ing pangerten iki, kita bisa ujar manawa malah luwih saka apa sing kita ngarepake.

Perusahaan Cupertino nyedhiyakake "kabeh daging ing panggangan" kanthi rawuh aplikasi Podcast sing luwih apik, sing nambah langganan mbayar, Apple TV anyar, tekane resmi sawise gosip sawetara taun AirTags, iMac anyar, iPhone 12 lan 12 Pro ing kain wungu lan mesthine iPad Pro 11 inci lan 12,9 inci anyar kanthi layar mini-LED lan prosesor M1 ing njero.

Kita yakin manawa luwih saka siji sing teka kaget karo akeh produk sing diluncurake wingi, nanging presentasi kaya iki wis diputer. Sajrone sejam acara kasebut, kita weruh akeh warta lan ing kene kita ngrembug kabeh mau karo kolega saka iPhone Aktualidad:

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes (ing sawetara jam sabanjure) kanggo ngrungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast sampeyan bisa langsung urip liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag#podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.