Podcast 13 × 16: Apa sing dikarepake saka Apple ing 2022

Podcast anyar

Sawise pesta lan perayaan rampung, podcast Apple bali menyang trek. Ing kesempatan iki, kita miwiti episode pisanan ing 2022 iki ngucapake salam kanggo kabeh sing ana ing live lan pamireng, saliyane kita uga njlentrehake owah-owahan saka "jaringan sosial" Telegram kanggo Discord. Owah-owahan iki nyebabake kerusuhan ing komunitas sing ana nanging katon kabeh wis bali menyang papan kasebut, mikir yen ing Telegram kita luwih saka 1.000 pangguna (Ora kabeh aktif) lan manajemenne rumit, saiki kabeh luwih tertib, beda.

Ing kasus apa wae, saliyane owah-owahan ing cara kita sesambungan karo sampeyan kabeh, kita uga ngomong babagan Apple lan kabeh sing dikarepake ing 2022. Ing cendhak, podcast sing kebak gosip, spekulasi lan warta liyane babagan kemungkinan produk anyar. .

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes (ing sawetara jam sabanjure) kanggo ngrungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast sampeyan bisa langsung urip liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag#podcastapple ing Twitter o nggoleki saka Discord anyar kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.