Podcast 13 × 04: Keynote Apple, ora ana gunane apa-apa

Podcast apel

Kepiye podcast kasebut mengko bengi, kita langsung fokus ing Acara Apple sing dianakake dina Selasa 14 September kepungkur. Ing acara iki, sawetara produk diwenehi kinematika sing kaget, sawetara sing paling asring ditindakake Apple, nanging sampeyan bisa uga maca ing judhule podcast kita, ora kabeh "spektakuler" kaya ...

Ing pangerten iki, kabeh wong duwe pendapat nanging umume komentar negatif babagan apa sing diandharake. Kajaba mini iPad sing ngganti desain kanggo adaptasi karo model iPad Air lan Pro liyane, iPhone 13 sing anyar paling apik ujar "padha karo iPhone 12. saiki" Kita pancen ora percaya yen iki bener, nanging bisa uga ujar manawa akeh sing mikir.

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast, sampeyan bisa nindakake langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaluwih akeh pangguna sing ketemu langsung lan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produke lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.