Rogue Amoeba ngenalake Airfoil 5 kanthi perbaikan antarmuka lan dhukungan Bluetooth

Rogue Amoeba-Airfoil 5-Bluetooth-0

Pangembang Rogue Amoeba dina iki ngumumake nganyari aplikasi Mac lan Windows sing populer, Airfoil 5, aplikasi sing ngidini pangguna bisa nggunakake streaming audio saka Mac utawa PC menyang sistem audio sampeyan Versi anyar iki kalebu antarmuka sing wis dianyari kanthi grafis anyar sing kompatibel karo model Retina Mac paling anyar lan akeh perbaikan babagan desain kasebut saka aplikasi sing bisa dideleng, kayata dandan ing slider volume, sing saiki luwih dawa ing jendela utama.

Saliyane antarmuka, aspek liyane uga wis diurus, kayata fitur anyar sing ditambahake, yaiku saiki kalebu dhukungan kanggo protokol Bluetooth lan aplikasi Airfoil Satelit sing direnovasi kanggo piranti iOS, Windows lan Mac. Kanthi tambahan Bluetooth ing aplikasi kasebut, Airfoil 5 bisa ngirim audio menyang piranti sing kompatibel, kalebu speaker lan headphone, mula saiki mung ngirim menyang Apple Piranti TV, AirPort Express, utawa iOS lan Mac.

Rogue Amoeba-Airfoil 5-Bluetooth-1
Kabeh tegese pangguna saiki bisa ngirim musik menyang sembarang tipe speaker Bluetooth. Contone, yen digunakake aplikasi streaming kaya Spotify, Kanthi nggunakake Airfoil 5, kita bisa ngirim sing mboseni menyang speaker utawa sawetara Bluetooth sekaligus nalika speaker ing Mac mung bakal ngasilake swara sistem kasebut.

Malah bisa nyinkronake pamicara sing beda ing klompok supaya kabeh direproduksi kanthi bebarengan kanthi harmoni sing sampurna, yaiku, yen ana sawetara pamicara sing kasebar ing omah, kita bisa nggawe klompok sing ngemot kabeh (utawa apa wae sing dikarepake), menehi jeneng lan muter musik ing winastan.

Saliyane nggunakake Satelit Airfoil ing piranti iOS kayata ngidini remot kontrol karo aplikasi sing kompatibel kayata Spotify, bisa nyetel volume, nglumpati trek audio, ngaso lan liya-liyane.

Airfoil 5 bisa didownload saka situs web Rogue Amoeba regane 29 dolar sanajan ana kemungkinan download versi nyoba gratis sadurunge sampeyan tuku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)