Perang Total: Roma Remastered saiki duwe versi asli kanggo Mac kanthi M1

Perang Total: Roma

Game populer kasebut resmi kasedhiya ing Mac App Store lan kompatibel karo Mac sing duwe prosesor saka perusahaan Cupertino. Perang Total: Roma Remastered saiki kasedhiya ing Mac Official Store.

Total War: ROME REMASTERED sampeyan bisa nemu maneh game sing netepake saga strategi pemenang penghargaan iki. Wayahe nikmati klasik sejati iki maneh, saiki digawe maneh ing 4K lan dikemas kanthi gameplay lan perangkat tambahan visual. Kabeh iki kanthi kompatibilitas asli ing Mac karo M1.

ROME REMASTERED nganyari tampilan Roma klasik kanthi optimalisasi 4K, tampilan ultra-sudhut lan dhukungan resolusi UHD. Versi anyar iki nawakake perbaikan ing aspek visual lan dihargai ing pirang-pirang fungsi, kayata bangunan lan obyek sing direnovasi, lan efek lingkungan kayata awan debu lan asap. Peta kampanye sing direnovasi uga nampilake model resolusi dhuwur anyar, uga tekstur sing apik lan Model unit supaya katon paling apik ing paprangan.

Perang Total: Game Roma Remastered kasedhiya ing Mac App Store kanthi rega peluncuran 29,99 euro. Ing situs web resmi Feral Interactive Sampeyan uga bakal nemokake informasi babagan game iki sing wis suwe kasedhiya ing macOS nanging saiki bisa ditemokake ing toko aplikasi Apple resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)