Resmi: Kekurangan chip nyebabake Apple ing produksi sawetara MacBook.

Fitur M1

Kekurangan chip global kayane utopia. Ditulis manawa kabeh perusahaan gedhe duwe saham sing cukup, mula ora bakal nemoni masalah nalika nggawe piranti dhewe. Nanging karo Warta Foxconn lan vendor liyane, kabeh dadi rumit. Saiki wis dingerteni manawa Apple duwe masalah nggawe model MacBook.

Sing jelas yaiku ana kekurangan manufaktur global lan kekurangan saham semikonduktor saiki sing mengaruhi kabeh jinis industri. Meh kabeh hardware saiki gumantung karo silikon ing sawetara level. Industri otomotif saya angel banget amarga pabrike mung gampang dheweke ora bisa ngasilake akeh mobil kaya sing direncanakake nalika nunggu kasedhiyan komponen.

Nanging perusahaan jasa teknologi uga wiwit ngalami akibat saka kahanan garing lan kurang banyu. Ana ujar manawa Apple ora bakal dadi salah siji sing paling kena pengaruh kekurangan iki laporan anyar dheweke negesake manawa perusahaan apel bakal wiwit duwe masalah manufaktur kanggo sawetara model Mac. Model MacBook lan uga iPad Pro.

Vendor MacBook ngerteni manawa ana ing bottleneck utama: proses nggabungake komponen ing papan sirkuit. Masalah kasebut tegese Apple dipeksa nundha produksi "bagean saka komponen pesanan" ing paruh kapindho taun, miturut laporan sing kasebut ing ndhuwur lan disiapake dening Nikkei. Dokumen kasebut ora nyebutake model iPad lan MacBook tartamtu sing kena pengaruh.

Iki tegese Apple kudu milih antarane rong keputusan sing ala kanggo pangguna pungkasan. Ing telat pangiriman piranti kasebut utawa tambah rega. Yen sampeyan milih sing nomer loro, sing pertama bakal diwiwiti lan mengaruhi kaping pindho. Yen sampeyan milih sing pertama, butuh wektu supaya pasar bisa pulih, sing jarene ana ing pertengahan 2022.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.