Sales Macs ing Q1 2021 tikel dibandhingake karo taun 2020

Silicon Apple

Ora usah Ming-Chi Kuo kanggo mesthekake manawa dodolan Mac saiki saya akeh. Lan luwih saka sing bakal ditindakake nalika iMac anyar kanthi prosesor M1 nyebarke ing pasar. Tanpa mangu-mangu, Apple wis mancep era anyar Apple Silicon, taruhan sing rada beresiko sing sukses kanthi spektakuler.

Data sales kanggo Mac ing kuartal pertama taun iki wis ditampilake, lan lempitan ing unit sing didol ing periode sing padha taun kepungkur. Angin sing apik banget kanggo Macs, wis udakara.

Miturut data sales sing diterbitake dening IDC, Macs wis nate tuwuh kanthi dramatis ing kuartal pertama taun iki, kanthi dodolan saya akeh 111,5% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

Hasil sing apik amarga Apple Silicon

dodolan macs

Tanpa mangu-mangu, Apple minangka pabrikan sing paling akeh dodolan komputer.

Data kasebut nuduhake manawa kabeh industri komputer umume tuwuh wiwit taun kepungkur, sanajan kekurangan pandemi lan kekurangan komponen. Ing kuartal pertama taun iki, Apple adol udakara 6,7 yuta saka Mac, sing makili 8% saka kabeh pasar. Mung setaun kepungkur, ing wektu sing padha, cacahe ana 3,2 yuta komputer.

Produsen liyane kaya Lenovo, HP lan Dell ndeleng pertumbuhan digit kaping pindho ing kuartal iki. Nanging, Apple duwe pertumbuhan sing luwih dhuwur. Ryan reith, Wakil Presiden Pelacak Perangkat Seluler Seluruh Dunia ing IDC, ujar manawa industri kasebut kena pengaruh kekurangan komponen terus, nanging prospek tetep positif.

Kinerja Apple ing kuartal iki ngetutake tuwuhing signifikan sing diwiwiti ing kuartal kaping papat taun kepungkur. Apple ndeleng kenaikan 31,3% ing penjualan dibandhingake kuartal sing padha taun kepungkur. Ora diraguhi, kesalahan kabeh iki yaiku nampa model-model anyar saka Silicon Apple dening pangguna.

Ing wulan November, Apple ngluncurake telung Mac anyar kanthi prosesor M1 dhewe. Nganti sawetara wulan sabanjure, Apple ngarep-arep bisa nggedhekake kepemimpinan ing industri PC amarga diluncurake sing anyar MacBook Pro e  iMacs kabeh wis nganggo prosesor ARM anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.