Sales MacBook mundhak 94% ing kuartal pertama taun iki

MacBook

Ing kuartal pertama taun iki, Apple wis adol meh 6 yuta MacBooks. Angka kasebut diramalake, amarga perusahaan biasane ora menehi akeh informasi babagan penjualane, sanajan bisa dadi faktor sing bisa dibualake.

Mesthi era anyar Macs Silicon Apple Wis sukses kanggo perusahaan. Taruhan beresiko dening Apple, ing jaman pandemi global lengkap, nanging tanpa mangu-mangu manawa sing bener. Saiki, iMac pisanan uga ditampilake karo prosesor M1. Wayah apik kanggo Apple, ora diraguhi.

Apple wis adol perkiraan 5,7 yuta MacBooks ing kuartal pertama 2021, adhedhasar perkiraan penjualan laptop sing diterbitake anyar saiki dening Strategi Analytics.

Tokoh kasebut kalebu penjualan model MacBook Pro y MacBook Air, ora kalebu Mac mini, Mac Pro, lan iMac. Yaiku, mung laptop perusahaan.

Apple minangka produsen laptop nomer papat nomer paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi mburine Dell, HP lan Lenovo, kanthi telung perusahaan sing ngirim antara 10 lan 16 yuta laptop sajrone kuartal pertama 2021.

Laptop 5,7 yuta sing didol dening Apple wis nambah 94 persen dibandhingake karo 2,9 yuta sing dikirim ing kuartal taun sadurunge. Kabeh iki amarga tuwuh kuwat saka panjaluk terus saka pangguna sing makarya utawa sinau ing omah amarga pandemi, lan panampa pangguna sing apik kanggo Mac anyar kanthi prosesor. M1.

Pangsa pasar Apple kanggo kuartal iki ana 8.4 persen, dibandhingake karo 7.8 persen taun kepungkur. Lenovo y HP dheweke terus dadi pimpinan pasar, adol macem-macem laptop sing mbukak Windows bebarengan karo Chromebook, kanthi tuwuhing sektor pendidikan, utamane amarga regane.

Sales apik amarga M1

Render MacBook Air

MacBooks Anyar ngenteni bakal diluncurake sakcepete.

Total penjualan laptop tambah 81 persen saben taun ing antarane vendor utama. Apple Utamane, bisa uga ana pertumbuhan sing signifikan, amarga diluncurake ing MacBook Pro M1 13 lan MacBook Air ing XNUMX November.

Apple kemungkinan bakal njaga pertumbuhan penjualan PC nalika siyap ngenalake model Apple Silicon sing anyar, malah luwih kuat ing taun iki. Gosip nuduhake yen ana model sing dianyari saka MacBook Pro 16 inci siyap diluncurake, lan a iMac M1 luwih gedhe tinimbang saiki 24-inch. Apple uga ngarep-arep bakal ngenalake MacBook Air anyar lan MacBook Pro anyar, nanging bisa uga durung tekan taun 2022.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.