Sampeyan isih duwe wektu kanggo njaluk Bitdefender kanggo Mac kanthi tabungan nganti 70%.

Bitdefender

Sanajan kita mikir manawa piranti Apple ora mbutuhake solusi antivirus utawa keamanan, kita salah banget. Apa sing kedadeyan yaiku ora ana tawaran kaya ing platform liyane amarga arsitektur sistem operasi Apple. Nanging mesthi apik yen duwe solusi keamanan kanggo Mac kita. Bitdefender minangka salah sawijining solusi lengkap utawa lengkap sing nyukupi syarat dadi calon sing apik. Nanging saiki kita duwe kemungkinan njupuk piranti lunak kanthi diskon sing penting banget.

Bitdefender nawakake a pangayoman antimalware majeng lan akeh pangayoman keamanan online tambahan, kabeh saka antarmuka panganggo sing intuisi banget. Wis bisa ngenali udakara 1.000 file malware tanpa alon-alon komputer sing diinstal. Miturut macem-macem tes sing wis ditindakake. Nyatane, sawetara tes kasebut wis dikonfirmasi manawa bisa ndeteksi situs web phishing luwih akeh tinimbang solusi liyane.

Nanging uga dudu antivirus sing bisa digunakake. Wis akeh fungsi ditambahaké sing ndadekake a alat sing kuat banget. Optimization sistem. Proteksi anti-ransomware. Pangatur sandhi. Proteksi webcam lan mikropon ing antarane akeh fungsi liyane.
saiki kita uga bisa entuk piranti lunak iki kanthi diskon sing cukup amarga promosi sing ana sing isih ana. Ing kasunyatan kita bisa njaluk iku ing diskon 70%, ninggalake rega ing 24 euro ing total produk keamanan. Ing jinis produk liyane, diskon nganti 57%. Ing gambar iki, sampeyan bisa ndeleng rega pungkasan amarga promosi kasebut.

Prices ing tabungan Bitdefender

Senajan yen sampeyan pengin sampeyan bisa nyoba produk kanggo 30 dina. Mesthi wae, tawaran kasebut bisa uga ora ana maneh nalika sampeyan pengin tuku. Cepet amarga tawaran dadi rauh. Aku ora bakal mikir banget babagan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.