Sampeyan ora bisa tuku iMac 21.5-inch saka Apple maneh

21.5-inch iMac mundur saka Advertisement

Iku misale jek sing wayahe sing akeh wedi teka wis teka. Sawise Bukak saka iMac 24-inch karo M1 lan strategi Apple Ngonversi kabeh komputer kanggo Apple Silicon, Intel wis lan wis dina nomer. Saiki giliran iMac 21.5-inch sing sampeyan ora bakal bisa tuku maneh, paling liwat toko online Apple. Kita nganggep manawa ora ana ing fisika.

Ing taun 2021, ing wulan Maret, kapasitas panyimpenan lan daya ing iMac 21.5-inci wis suda. Ing wulan April, saham kasebut suda amarga diluncurake iMac 24 inci. Dadi, sanajan bisa uga kanthi cara sing wicaksana, model iMac paling cilik ing Apple saiki dadi 24-inch anyar lan warni kanthi M1. Yen sampeyan pengin model 215, sampeyan kudu pindhah menyang toko pihak katelu, amarga Apple ora adol online maneh lan kita ora ngerti yen model iki ana ing toko fisik. Saiki, mung iMac saka 27 tetep minangka siji-sijine sing diduweni Intel lan kita wis ngerti apa sing bakal kelakon marang dheweke. Yen desas-desus kasebut kelakon, ing taun 2022 kita uga bakal pamit model iki.

Iku dicokot curious, amarga yen sampeyan pengin iMac gedhe sampeyan mung bisa tuku siji saka Intel ngerti sing ing taun nganyari bakal dirilis karo M1 lan sampeyan bakal lungse. Yen sampeyan pengin iMac modern, karo M1. sampeyan mung duwe pilihan 24-inch. Sithik kanggo milih saka, paling nganti 2022. Aku Apple kudu miwiti loro model iMac anyar karo Kripik M1 Pro lan M1 Max anyar. 21.5 lan 27 inci mungguh.

Urip iku evolusi lan ing piranti teknologi luwih jelas lan luwih cepet. Kaya sing diomongake, Sang Prabu seda. Sugeng riyadi sang prabu!”


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)