Sawise desas desus: Apa sampeyan pengin terus ndeleng MacBook kanthi Touch Bar?

Apik kompatibilitas Twitter karo Touch Bar

Bali ing taun 2016, apa sing anyar kanggo Apple teka ing pasar lan bisa ngganti cara wong nggunakake komputer. Touch Bar ngenalake karo novel anyar sing pungkasane nuduhake manawa dheweke ora bisa kerja kanthi apik utawa malah ora nampa panjaluk kaya ngono. Kita ngomong babagan keyboard kupu, tombol ESC utawa virtual bar kanggo tumindak sekunder, gumantung karo program sing mlaku. Saiki desas desus nuduhake manawa Touch Bar bisa diitung sawetara dina.

MacBook Pros 14 inci lan 16 inci anyar saiki nuduhake manawa ora nambah Touch Bar.

Kaya sing wis dakkandhani, Konsultan Rantai Pasokan Tampilan, nuduhake ing laporan anyar sing diterbitake ing media kayata 9To5Mac manawa komputer Apple sabanjure bakal teka tanpa Touch Bar iki. Komponen kasebut ditambahake ing Oktober 2016 y saiki ing komputer Apple saiki bisa mungkasi. Limang taun mengko kayane durung duwe ambane sing dikembangake para penciptane. Touch Bar dimaksudake kanggo nyederhanakake karya para pangguna MacBook kasebut, nanging kasunyatane meh ora digunakake.

Iku bener Iku gumantung banget babagan cara nggunakake. Ora padha yen kerja bareng karo Excel, umpamane, Touch Bar mbela awake dhewe kanthi tenanan, tinimbang nggunakake Photoshop, sing biasane nggunakake tablet digitalisasi sing ndadekake luwih gampang lan ing endi Touch Bar ora nambah gunakake yen ora, malah bisa ngalangi luwih saka apa wae. Mula, aku mesthi ujar manawa gumantung karo panggunaan sing bakal diwenehake. Iku penting. Nanging sejatine, saiki, survey sing aku weruh ing Internet kabeh padha ngomong: Pangguna ora pengin Touch Bar kasebut.

Ing artikel liyane ditulis dening salah sawijining kolega, jarene nalika Apple ngenalake bar iki, mula ana kebutuhan sing durung ana nganti saiki. Touch Bar ora prelu banget, lan yen ide kasebut bisa ngatasi lan nggawe urip luwih gampang kanggo pangguna, kayane sing digoleki ora bisa digayuh. 

Mesthi ana sawetara wong sing ora kejawab bar virtual iki yen pungkasane dicopot

Sampeyan uga bisa uga kalebu manawa bar virtual iki dikenalake bebarengan karo pangowahan liyane ing MacBook sing nggawe "manungsa" ilang kapercayan karo Apple. Penghapusan kunci ESC, keyboard kupu sing wis defenestrated dening umum, ngritik malah dening Apple dhewe. Yen sampeyan nambahake manawa sampeyan nambahake bar virtual anyar sing ana ing kertas katon bakal menehi kontribusi nanging kasunyatane bakal luwih ala, Banjur sampeyan bakal nesu lan sampeyan ora pengin ndeleng.

Nglampahi dhuwit ing MacBook Pro ing 2016 kayane dudu keputusan sing paling apik, mula akeh unit sing didol saiki bakal dadi sejarah lan matur nuwun. Kabeh fitur anyar kasebut wis dicopot, kajaba siji, The Touch Bar. Nanging desas desus ngandhakake manawa model 14 lan 16 inci sabanjure ora bakal ana. Iki tegese papan sing luwih akeh kanggo muter lan uga yen sampeyan mbusak bar virtual kasebut, sampeyan kudu nggawe produk luwih murah amarga kurang teknologi sing larang lan tanpa guna.

Aku ngira sawetara wong sing ora kejawab Touch Bar yen pungkasane Apple nyingkirake ing model anyar, Ngelingi yen iku garis sing ora nulungi luwih efisien utawa efektif. Mung wektu sing bakal ngerti, nanging Apple kudu nggatekake survey sing lagi ditindakake babagan referensi iki lan ngrungokake pangguna nalika njaluk supaya dicopot saka komputer.

Kita bakal ndeleng sabanjure tiba tanpa mangu-mangu. Yen aku nyopot, paling ora aku bakal seneng meh padha karo nalika mbusak keyboard kupu kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jet ngandika

    Aku sengit banget karo bar tutul sing ora apik ... ora ana gunane, sampeyan ujar artikel iki nyoba ngremuk teknologi kasebut tanpa kriteria, mung amarga spekulasi manawa model anyar ora bakal nggawa lan dheweke pengin mbenerake kemungkinan ora ana ...

  2.   dinepada ngandika

    Aku ngira padha ora duwe panggunaan, lan kenyamanan keyboard fisik kanggo tombol fungsi ora ana regane, apa maneh nambah biaya piranti, sing diarepake 16 ″ macbook pro karo prosesor M2, kudu duwe kabeh umur keyboard .