September 2016 minangka wulan sing dipilih dening Apple kanggo mandheg ndhukung OS X Mavericks

mavericks-streaming

Iki minangka salah sawijining warta sing normal kanggo urip ing sistem operasi Apple lan yaiku manawa perusahaan Cupertino wis ngumumake bakal mandheg ndhukung sistem operasi OS X Mavericks sajrone wulan September 2016. Tanggal iki wis diwiwiti ngumumake. teka lan saiki sawise peluncuran macOS Sierra, kita ora nemokake maneh apa-apa sing nuduhake OS X iki ing Mac App Store kajaba undhuhan menyang versi paling anyar sing kasedhiya ing sistem kasebut. OS X Mavericks diumumake tanggal 10 Juni 2013 ing WWDC ditindakake dening Apple lan dadi kabisat utama ing kabeh cara sadurunge OS X Mountain Lion. 

Pangowahan sistem lan implementasine sawetara perangkat tambahan lan kompatibilitas kanggo aplikasi asli lan dudu sistem nggawe presentasi dening Wakil Presiden Software Craig Federighi sukses. Saiki sistem operasi ora ana update anyar sawise peluncuran macOS Sierra 10.12, sing ora ateges yen kita duwe masalah karo peralatan sing wis diinstal sistem operasi iki, kita ora bakal dirawuhi dening Apple, mung supaya sistem operasi iki ora bakal dianyari maneh sing menehi akeh kabungahan kanggo pangguna.

Saiki terserah OS X Yosemite kanggo njupuk saksi, dadi sistem iki minangka sing paling tuwa ing OS X yen entuk dhukungan saka Apple lan mundur menyang versi OS X Mavericks 10.9.5 kepiye kasedhiya paling anyar lan wis ora ana dhukungan resmi saka para Cupertino.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Urip Vilo ngandika

    Hello

    Ing utas artikel iki ing OS Mavericks, ana kedadeyan sing kepengin weruh lan aku ora bisa ngrampungake (nuwun sewu yen ora ana gandhengane karo teks).

    Ternyata dheweke wis parkir saka Mountain Lion -download liwat online kanggo nganyari Snow Leopard-, nggawe video karo Imovie. Sawetara wulan kepungkur aku kudu ngowahi format Imac, wiwit wiwitan taun 2009, amarga jenuh banget. Aku ngidini Apple nggawe kabeh proses, sawise nyimpen kabeh sing ana - foto, video, lan macem-macem file - ing disk eksternal. Lan ing proses kasebut, aku nginstal Mavericks saka awal kanthi gawan.

    Ya ngono. Saiki aku kudu nggawe video, lan pranyata aku ngerti manawa ora kasedhiya karo Imovie kanthi standar.

    Aku wis nyoba nganyari OS Capitan, nanging ora kasedhiya ing toko Apple, uga ora nganyari, utawa entuk kanthi mbayar download.

    Ana OS Sierra kanggo nganyari lan nginstal. Nanging sing dadi syarat yaiku Imac kudu paling ora 'telat' taun 2009 - tambang meh ora memenuhi persyaratan kasebut.

    Kepiye carane bisa entuk Imovie? (Sanajan versi sadurunge, nanging aku bisa nginstal. Yen pilihan diwenehake karo Apple, aku bakal njupuk sing tanpa masalah. Nanging ora).

    Salam lan matur nuwun awit saking kawigatosan.

    Victor.

  2.   Juan Carlos ngandika

    Ya, aku duwe iMovie, lan nggunakake MAvericks