Seri Ted Lasso ngembangake pemeran musim kaping loro karo aktris anyar

Sarah Miles

Ted Lasso wis dadi Bet paling apik ing Apple pungkasan taun 2020, yen kita ngomong babagan penghargaan sing ditampa lan kritik saka publik lan pers. Sawetara dina kepungkur, Jason Sudeikis, sing main Ted Lasso, menang Golden Globe kanggo aktor paling apik ing seri komedi.

Wis pirang-pirang minggu, musim kapindho difilmake, sing nomer loro saka telung seri kasebut pungkasane bakal ditindakake. Kaya sing diandharake saka deadline, Sarah Niles gabung karo pemeran ing musim kaping loro iki. Sarah main Sharon, a psikolog olahraga sing wis nyewo kanggo mbantu tim.

Sarah Miles, misuwur amarga lakon ing I Could Destroy You (I May Destroy You) lan Rocks. Dheweke uga njupuk seri ViewV seri ITV kanggo kreator Harry Bradbeer lan Ed Whitmore. Paling anyar, dheweke main ing versi Three Sisters sing nyebabake ati-ati, sing diwiwiti ing perang sipil Nigeria, ing Teater Nasional, sing disutradarai dening Nadia Fall.

Saiki dheweke bisa dideleng ing seri winates Could Destroy You (Aku Bisa Nyirnakake Sampeyan), uga ing bioskop ing rocks, katuntun dening Sarah Gavron. Uga katon ing Ciclos seri sing kasedhiya ing Apple TV +.

Nominasi liyane

Saliyane nominasi kanggo Golden Globes, Ted Lasso uga wis nampa sawetara nominasi kanggo Penghargaan Aktor Guild Layar (SAG) wis Penghargaan Kritikus. Iki minangka seri mung sing milih macem-macem penghargaan sing sajrone wulan kapisan taun 2021 dirayakake kanthi kabeh konten Wis dirilis ing saindhenging taun 2020.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.