Servant Season 3 Trailer Pisanan Saiki Kasedhiya

porsi

Apple wis dikirim ing saluran YouTube sawijining ptrailer pisanan kanggo mangsa katelu saka Abdi, Seri sing bakal ditayangake ing musim katelu ing Januari, khusus ing tanggal 21. Trailer iki uga kasedhiya liwat akun Twitter Shyamalan, sing nggawe seri kasebut.

Ing tweet sing padha, Shyamalan nyatakake yen dheweke pengin nyritakake crita Servant lengkap ing 40 episode. Nganti saiki, 20 pisanan wis disiarkan, kanthi tingkat 1 episode saben musim, mula musim katelu iki bakal dadi episode saka 21 nganti 30. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng trailer pisanan musim katelu iki.

Bintang thriller Toby Kebbell (Esuke planet kera),Lauren Ambrose(rong meter ing lemah),Rupert Grint (waralaba saka Harry Potter) lan Nell Tiger Free(Game of Thrones).

Mangsa 3 saka porsi, kaya sing wis dakcritakake, bakal dirilis ing 21 Januari 2022. Apple TV + bakal dirilis mung episode pisanan saka mangsa katelu ing tanggal perdana lan liyane saka episode bakal dirilis saben ana nganti busur 10-episode rampung.

porsi nyritakake babagan pasangan enom sing diguncang dening tragedi sing njalari renggang. Kanggo njaga hubungan kasebut, dheweke nyewa wong wadon enom kanggo ngrawat putrane sing nembe lair.

Nanging, bab misterius wiwit kelakon lan dicethakaké ana tragedi wis bisa kanggo "kekuatan misterius" kanggo mlebu omahé.

Servant wis menang sawetara penghargaan kalebu Penghargaan Asosiasi Kritikus Hollywood kanggo Aktor Pendukung Paling Apik kanggo Rupert Grint, Penghargaan Editor Swara Gambar Gerak kanggo Swara Paling Apik ... lan iki nominasi kanggo Emmy Award minangka Photograph Best in a Series


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.