Siri lan Apple Maps Nambahake Situs Vaksinasi COVID-19 AS

Peta vaksin COVID-19

Dandan anyar ing Apple Maps lan asisten swara Siri ing Amerika Serikat nggawe pangguna bisa nemokake pusat vaksinasi nglawan COVID-19 uga diterangno ing 9To5Mac. Informasi iki, sing saiki lagi ing tahap uji coba, nanging migunani banget, migunani banget kanggo pirang-pirang yuta wong Amerika sing kudu nampa vaksin.

Ing kasus iki fungsi sing bisa langsung ana gandhengane karo informasi babagan jadwal, akses lan liya-liyane ing toko, pusat medis lan papan kayata apotek sing nindakake vaksinasi, nanging ing Amerika Serikat, malah sawetara papan lambang digunakake dening pejabat kanggo vaksinasi, amarga bisa kedadeyan ing negara kita lan mesthine bakal kedadeyan ing sisa.

VaccineFinder minangka layanan online gratis sing digawe dening Rumah Sakit Anak-anak Boston lan nawakake kasedhiyan vaksin paling anyar kanggo panyedhiya lan apotek ing saindenging negara. Pangguna bisa nemokake lokasi vaksinasi COVID-19 langsung saka garis telusuran ing Apple Maps Kanthi milih Vaksin COVID-19, sampeyan uga bisa nindakake telusuran iki kanthi langsung karo takon marang Siri, "Endi vaksin COVID-19?"

Fungsi iki durung ngliwati tapel wates Amerika Serikat, nanging bisa migunani banget kanggo pangguna Apple liyane ing negara liya. Apa sing dipikolehi yaiku informasi sing luwih apik lan paling penting kanggo pangguna sing kudu nampa vaksin COVID-19. Saiki yen sampeyan lebokake ing mesin telusuran Maps: COVID-19, mung pusat tes sing muncul ing njaba negara kita ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.