Spotify lolos saka Apple Music lan tekan 50 yuta pangguna

Perang antarane layanan musik streaming beda terus diadhepi karo Spotify lan Apple Music minangka layanan sing paling akeh digunakake para pangguna. Wingi aku ngandhani babagan rencana perusahaan Swedia kanggo nambah layanan langganan anyar sing nawakake musik Resolusi Tinggi sing ora kalah, kaya sing ditawakake Tidal saiki. Rega layanan iki bakal padha karo Tidal, 20 euro saben wulan. Nanging warta sing ana gandhengane karo perusahaan Swedia ing sektor musik streaming durung rampung ing kene. Spotify mung ngumumake saiki wis tekan 50 yuta pangguna sing mbayar.

September pungkasan Spotify ngumumake yen wis tekan 40 yuta pangguna sing mbayar lan ora suwe, ing wulan Desember, Apple ngumumake manawa dheweke ngluwihi 20 yuta pelanggan.. Data kasebut nuduhake manawa adopsi Apple Music wis nyuda, lan pangguna sing wis milih nggunakake layanan streaming musik Swedia wis mundhak wiwit mung 5 wulan, jumlah langganan tambah 10 yuta, dene Apple mung wis entuk 3 yuta pelanggan.

Kita ora duwe informasi utawa ora ana informasi babagan sisa layanan musik streaming babagan jumlah pelanggan.. Layanan pungkasan sing teka yaiku Amazon Prime Music, layanan musik streaming raksasa penjualan internet, sing nawakake rega beda-beda gumantung saka level komitmen sing diwenehake karo perusahaan, minangka pilihan sing bisa dipikirake para pangguna nalika mbayar layanan musik streaming, amarga meh kabeh nawakake katalog musik sing padha, mung udakara 40 yuta lagu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.