Steve Wozniak mbela hak reparasi gratis

Wozniak

Steve Wozniak Iku bertentangan karo kabijakan Apple, lan dheweke mikir manawa perusahaan kudu milih perbaikan gratis piranti kasebut. Yaiku ujare rekan pendiri Apple ing sawijining wawancara.

Nanging ora ngagetne. Kaping pisanan, amarga dheweke ora ana gandhengane karo perusahaan kasebut, lan dheweke bisa menehi pendapat apa sing dikarepake. Lan nomer loro manawa tukang las luwih cocog karo wong gemblung tinimbang potlot, lan dingerteni yen dheweke pengin mbela kabeh bocah cilik ndandani sing golek dhuwit ing antarane obeng lan tukang las.

Kebijakan Apple bertentangan karo hak kanggo ndandani piranti kanthi gratis. Ing posisi sing ngelawan, Steve Wozniak wis menehi komentar ing wawancara 10 menit babagan pentinge hak ndandani lan kepiye carane bisa. Apple ing wiwitane.

louis rossmann Dheweke kondhang amarga perjuangane nglanjutake undang-undang ing AS sing milih ndandani piranti elektronik kanthi gratis. Ing ide karo Steve Wozniak, Rossmann wis takon babagan dheweke. Wozniak njaluk ngapura amarga ujar manawa dheweke sibuk banget, lan durung bisa nulungi dheweke nalika gelut, nanging dheweke seneng karo ide sing kudu direnovasi dhewe.

Dheweke nerangake manawa dheweke seneng banget ndandani gratis lan sumber terbuka kanggo entuk skema perbaikan piranti kasebut. Lan dheweke menehi tuladha ing Apple II.

Dheweke nerangake ing wawancara yen Apple II dikirim menyang pangguna kanthi skema lengkap sirkuit kanggo ndandani sakteruse yen perlu dening pangguna dhewe. Dheweke ujar manawa piranti kasebut minangka sumber bathi Apple sajrone sepuluh taun pertama perusahaan.

Sajrone urip ing Apple II, dheweke didol 6 yuta unit. Amarah nalika semana. Tonton video wawancara, amarga kudune ngrungokake anekdot sing biasane dicritakake Woz.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.