Perang Total: Roma Rilis Tanggal Rilis Diumumake

Perang Total: Roma

Wong-wong saka Majelis Kreatif pungkasane ngumumake tanggal rilis kanggo ngrampungake Perang Total: Roma, salah sawijining judhul paling apik ing saga iki. Bakal sabanjure 29 wulan april, versi sing bakal nampilake resolusi 4K, kampanye anyar, 16 fraksi anyar lan liya-liyane.

Perang Total: Roma diluncurake ing taun 2004, 17 taun kepungkur lan pengumuman remastering iki mung nggawe jelas yen kita duwe Perang Total pirang-pirang taun maneh. Remastering kasebut kalebu Invasi Barbar lan ekspansi Alexander.

Saliyane kalebu kaloro ekspansi kasebut, para pangguna bakal duwe akses menyang game asli Roma: Koleksi Perang Total kasedhiya ing Steam, ya, mung pangguna Windows amarga judhul iki ora dirilis kanggo OS X, masalah sing gampang diatasi nggunakake Boot Camp, Paralel utawa VMware Fusion tanpa kudu nggunakake PC lawas sing wis kita pojok.

Miturut wong lanang ing Sega, saliyane nawakake Dioptimalake kanggo resolusi 4K, uga nambah dhukungan kanggo monitor ultra-sudhut lan kanggo Workshop Steam, dadi kita bakal duwe akses menyang mod sing digawe komunitas.

Mode multipemain bakal ngidini kita nikmati judhul iki karo kanca tanpa dipikirake komputer, mula uga kasedhiya kanggo Windows lan Linux  liwat SteamOS.

Bukak lan rega

Ora bakal nganti tanggal 29 April sabanjure, nalika Perang Total: Roma Remastered teka ing platform kasebut uap, ing ngendi kita wis bisa tuku sadurunge. Ing regane 29,99 euro.

Nanging, yen sampeyan wis duwe versi sing durung digawe ing akun Steam sing padha, nganti 31 Mei sampeyan bisa entuk versi anyar iki kanthi rega setengah. Yen sampeyan ora duwe akun Steam, sampeyan bisa mbukak kaca Feral menyang cadangan salinan sampeyan kanggo 29,99 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.