Apple Store Rilis Router Linksys Mesh Kompatibel karo HomeKit

Linksys Velop AX4200

Kanthi mati saka AirPorts, Apple nilar pasar ceruk sing bisa uga ora duwe bathi. Kanggo nyukupi kabutuhan pangguna, nalika ngumumake kelingan AirPort, Apple nyaranake router bolong minangka solusi sing ideal.

Suwe-suwe, ing Apple Store online kita bisa nemokake router bolong teken eero. Linksys nembé gabung karo pabrikan iki, sawijining pabrikan sing nembé nambah katalog router jinis iki sing kasedhiya ing toko online Apple, khususé aku ngomong babagan kisaran Velop AX4200.

Router bolong AX4200 bolong Kasedhiya ing paket 1, 2 utawa 3 unit lan pangiriman kaping pisanan bakal digawe tanggal 27 Juli. Rentang Velop AX4200 yaiku Wi-Fi 6 kompatibel Lan dirancang kanggo ngirim kinerja sing apik ing luwih saka 40 piranti bebarengan, tanpa gangguan.

Ngidini kita nggedhekake jangkoan kanthi nambah simpul anyar Saliyane kompatibel karo HomeKit, sing ngidini kita ngatur keamanan piranti pinter sing ana gandhengane, uga router eero pabrikan.

Router Velop AX4200 diregani € 249,95 saben unit, € 399,95 kanggo rong unit (simpul) lan € 499,95 kanggo 3 unit (simpul). Yen kita duwe omah kanthi jubin lan akeh meter persegi, mung bakal kasedhiya nyelehake simpul ing saben lantai, kita bakal bisa ngrasakake kacepetan sing padha ing saben kamar ing omah.

Yen ora cukup, kita bisa milih bolong Wi-Fi mbaleni saka pabrikan sing padha sing regane 89,95 euro. Pilihan sing luwih murah yaiku nggunakake router Velop mesh, sing regane sak unit 159,95 euro lan paket 3 nganti 389,95 euro, sanajan model kasebut Dheweke ora kompatibel karo Wi-Fi 6 nanging kompatibel karo HomeKit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.