Toko Apple nomer loro ing Berlin sing luwih cedhak mbukak lawang

Toko Apple kapindho ing Berlin

Sumber: iFun

Sawise sawetara sasi karo kamungkinan Apple mbukak Apple Store kapindho ing Berlin (Jerman). Iku misale jek sing kita saiki wis nyedhaki wektu sing. Gambar-gambar karya kasebut maju lan dikabarake manawa Tim Cook bakal ngumumake perdana ing jagad iki. toko anyar kang kaloro ing kutha Jerman.

Ing April Seri gambar wiwit nyebar ing fasad bangunan sing lagi direhabilitasi lan diowahi dadi bisa dadi Apple Store. Kanthi suwene wektu, gosip kasebut wis dadi kasunyatan lan kayane, ora suwe, ing sawetara minggu, kita bakal duwe CEO perusahaan Amerika sing ngumumake perdana toko anyar iki. Kaya sing wis dakcritakake, iki bakal dadi sing nomer loro ing kutha Berlin ing Jerman. Wolung taun sawise mbukak toko pisanan mangsa katon sadurunge kita.

Meh ora ana sing mangu-mangu sing bakal dadi Apple Store anyar, sawise, lan miturut akun iFun, a interior desainer saka Polandia, Kontin, sing wis kerja sama karo Apple Retails anyar kaya ing Basel, Paris lan Wina, dikirim ing Instagram sawetara minggu kepungkur yen "kita rampung proyek pungkasan ing Berlin minggu iki. Apa karo foto, Iku nandheske sing tenan Apple Store anyar.

Informasi liyane sing nuduhake toko iki bakal dibukak yaiku paneling kayu ireng wis dismantled. Saiki wong ing bangunan liyane bisa miwiti kanggo ndeleng liyane babagan construction.

Perusahaan durung konfirmasi apa-apa, nanging dheweke uga ora mbantah. Toko Apple pungkasan sing dibukak yaiku ing Los Angeles. Kabeh ing kabeh, bisa dikandhakake yen ana akeh indikasi yen perusahaan Cupertino bakal mbukak toko ritel anyar ing Jerman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.