MacBook Air anyar Apple diwiwiti musim panas 2022

MacBook

Miturut analis kondhang Ming-Chi Kuo, produksi massal saka MacBook Air anyar Apple jelas nuduhake wiwitan ing musim panas taun ngarep. Iki tegese kita ora bakal duwe pangowahan nganti sawise musim panas.

Kuo ujar manawa produksi MacBook Airs anyar iki diarepake ing pungkasan taun kuartal kaping pindho utawa awal kuartal kaping telu taun 2022. Piranti anyar kasebut kanthi logis bakal duwe prosesor sing luwih kuat tinimbang sing saiki, saliyane manajemen sumber daya energi sing luwih apik, nambah otonomi.

Wis suwe banget kanggo ndeleng MacBook Air anyar iki miturut Kuo

Model MacBook Air pertama kanthi prosesor M1 dirilis pungkasan November 2020 dadi kita kabeh bisa mikir yen taun iki pangowahan prosesor bakal dimainake saiki ... Miturut cathetan sing diterbitake dening analis lan ditiru dening media kayata AppleInsider, perusahaan Cupertino ora bakal ngluncurake MacBook Air anyar nganti musim panas taun ngarep. Bagéan saka masalah yaiku kekurangan komponen. Masalah komponen luwih penting tinimbang sing katon lan mulane kudu menehi dosis wiwitan Mac anyar.

Kabeh nuduhake manawa taun iki kita bakal duwe model MacBook Pro 14 lan 16 inci anyar, mula yen tim kasebut teka, model portabel Apple ora bakal diluncurake maneh. Ing kasus apa wae Kita isih kepengin weruh apa bakal ndeleng iMac anyar ing taun iki karo prosesor Apple nanging nganggo layar 27 utawa 28-inch kaya sing ana ing iMac sing luwih cilik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)