Universitas Umum AS Nggabungake Pangembangan Aplikasi kanthi Swift dadi Kurikulum

Tanpa mangu Apple luwih melu universitas ing Amerika Serikat tinimbang negara liya ing saindenging jagad (Kaya logis) lan iki dituduhake kanthi rincian kasebut kayata gabung karo kurikulum pangembangan Aplikasi karo Swift ing luwih saka 30 sistem universitas negeri.

Perusahaan bakal nawakake kursus anyar iki supaya siswa bisa nggawe aplikasi sing bakal nyiapake karier ing bidang pangembangan perangkat lunak lan teknologi informasi. Iki minangka kasus ing Austin Community College District (ACC), salah sawijining institusi pendidikan tinggi paling gedhe ing negara kasebut, bakal miwiti nawakake kursus iki kanggo 74.000 siswa ing musim gugur iki.

Pemrograman lan utamane program ing basa Swift penting banget kanggo Apple lan uga bisa urip, mula Apple tanpa aplikasi programer lan pangembang sing ora bisa ditindakake. Pungkasane, ana sing butuh siji lan liyane, lan sing jelas yen Cupertino luwih akeh nggunakake basa pamrogramane dhewe, luwih akeh sing bakal entuk.

Kurikulum iki diwenehake dening para insinyur lan guru Apple suwene taun akademik lan mulang siswa nggawe aplikasi nggunakake Swift. Kursus kasebut cocog kanggo siswa tanpa pengalaman program lan ngidini nggawe aplikasi sing fungsional kanthi desain dhewe. Industri aplikasi Apple ndhukung 1,5 yuta lapangan kerja ing Amerika Serikat. Taun kepungkur, pangembang piranti lunak AS nggawa $ 5.000 milyar liwat App Store, 40% luwih saka ing taun 2015. Wiwit diluncurake App Store, Apple mbayar $ 16.000 milyar kanggo pangembang Amerika Serikat, luwih saka seprapat total App Pendapatan toko.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.