Pasuryan sing paling ndhukung Apple katon maneh karo tornado abot ing AS

Tornado USA

Tim Cook sing padha, muncul ing jaringan sosial Twitter ing wektu sing padha gambar kasar katon babagan tornado sing kena pengaruh ing sisih kidul lan Midwest ing Amerika Serikat. Tornado iki pancen ganas lan sayangé wektu iki kita kudu nangisi korban pribadi ngluwihi jumlah karusakan materi sing disebabake. Ing kawitan iku panginten sing ana sawetara tornado sing kena pengaruh iki bagéan saka negara, nanging Lagi diselidiki yen mung siji sabab saka materi lan karusakan pribadi.

CEO Apple nuduhake dhukungan karo sing kena pengaruh wiwit wiwitan

Biasane ndeleng Cook, metu ing jaringan sosial ngumumake bantuan ing kasus sing paling penting babagan bencana alam. Ing kasus iki ora kurang lan dheweke ngluncurake pesen iki sawetara jam sawise bencana kasebut diungkapake:

Ing kasus iki mestine wacana a Tornado kategori F3 ing skala Fujita, kanthi maksimal 5 lan sing nggolongake fénoména iki dening karusakan padha ninggalake konco, negara, panguwasa lokal lan Federal dipercaya ing sukses "tugas nylametake" sing isih digawa metu ing negara, nanging jam nemtokaken kanggo nemokake slamet lan prakiraan dening panguwasa padha nunjukaké sing ana bisa luwih saka satus korban. Video sing dijupuk saka udhara medeni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.