Walanda wis seneng informasi transportasi umum ing Apple Maps

Logo peta Apple

Nindakake parsimony sing biasane nalika ngembangake layanan sing ditawakake liwat Apple Maps, wong-wong Cupertino mung nambahake Walanda minangka negara liya sing nuduhake informasi babagan transportasi umum liwat peta Apple, saka Dadi yen ngunjungi negara kasebut, kita ora bakal kudu nggunakake kendaraan sing disewa, Uber utawa padha karo mubeng. Wektu iki Apple kalebu kabeh informasi sing ana gandhengane karo kabeh stasiun saka ngendi kita bisa numpak sepur utawa bis kanggo tujuan sing dituju, sanajan saiki informasi langsung kaloro layanan transportasi durung kasedhiya.

Saiki, kita durung ngerti kapan bakal miwiti menehi informasi langsung babagan transportasi, nanging miturut sawetara desas-desus sing ana gandhengane karo Apple, bisa ditindakake sakcepete sawise perayaan WWDC, sing bakal diwiwiti tanggal 5 Juni lan iki bakal dadi senjata wiwitan kanggo perusahaan sing berbasis ing Cupertino ngluncurake betas pertama kanggo kabeh sistem operasi sing digunakake ing taun kepungkur. Ing wulan pungkasan kutha Adelaide (Australia), Paris (Prancis) lan Singapura uga nampa informasi penting kasebut kanggo kabeh pangguna sing ngunjungi utawa manggon ing negara kasebut.

Langkah-langkah pertama Apple Maps ing informasi babagan transportasi umum katon ing iOS 6, taun 2012, nalika wong Cupertino ngilangi aplikasi Google Maps kanthi asli lan menehi cara menyang layanan peta sing ora apik, layanan peta sing diluncurake kanthi cepet lan aktif. Sakcepete sawise diluncurake, Apple mandheg nawakake informasi iki kanggo nggabungake maneh karo diluncurake iOS 9. Wiwit saiki, sithik-sithik lan akeh kutha sing nggabungake jinis informasi kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.