WatchOS 6 Beta 8 Saiki kasedhiya kanggo Pangembang

watchOS 8

Versi watchOS 6, iOS 8, lan iPadOS 15 beta 15 dirilis menyang pangembang wingi. Versi anyar iki nambah, kayata umume, perbaikan kinerja, fungsi sistem, lan perbaikan bug.

Pangowahan utama versi beta sing diluncurake dening Apple fokus ing stabilitas, mula penting yen cetha yen owah-owahane rada langka kanthi visual. Ing kasus iOS, kita duwe pangowahan pinunjul sing sadurunge diumumake dening Apple, ing kasus iki mbalikke bilah URL sing katon ing sisih ngisor iPhone nalika navigasi ing Safari. Yen sampeyan ana ing klompok de Telegram saka aku saka Mac lan iPhone Sejatine aku yakin sampeyan wis ndeleng video sing dikirim ing kana.

Ing kasus apa wae, pangowahan sing wis diterapake ing versi beta anyar iki fokus ing keamanan lan stabilitas, ora ana kabar penting kajaba sing kasebut. Saiki pangembang bisa miwiti nyoba versi beta kasebut kanggo ndeteksi kemungkinan masalah sing ana.

Elinga yen kita ora nyaranake nginstal versi beta ing piranti utama yen ngemot bug utawa liya-liyane, nanging yen sampeyan pengin nggawe lan sampeyan wis ndhaptar, sampeyan mung kudu ndownload versi OTA anyar saka piranti sampeyan. Beta anyar iki teka mung nem dina sawise sadurunge, bakal dingerteni suwene wektu kanggo miwiti beta anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.