Fitur meditasi bocor ing watchOS 8 Fitness +

Fitness +

Meditasi iku penting kanggo akeh wong lan dheweke nindakake kanthi macem-macem sebab, saiki Apple tanpa pengin nggawe resmi diluncurake video kasebut sing nuduhake opsi anyar kanggo pangguna Apple Fitness +, semedi audio.  Video sing udakara luwih saka sakjam iki kalebu sesi sing digelar ing WWDC taun iki lan fokus marang pangembang judhulé, Negara Uni.

Fungsi iki sengaja bocor lan saiki ora kasedhiya ing layanan kasebut nanging samesthine bakal teka kanthi versi anyar sistem operasi Apple Watch, watchOS 8. Sawetara media nyuarakake kabar kasebut lan pungkasane fungsi iki bakal tekan sistem operasi.

Kelemahan fungsi kasebut yen pangguna sing ora duwe akses menyang Fitness + ora bakal bisa nggunakake, paling ora kayane ngono. Mesthi wae ing aspek napas, meditasi lan eling Apple kerja keras lan fitur-fitur kasebut kayane ngewangi akeh pangguna, mula luwih becik menehi kekuwatan.

Fungsi utawa luwih becik aplikasi napas sing wis suwe kasedhiya ing Apple Watch pancen migunani lan yen bisa uga ditambahake kanthi luwih akeh pilihan, sampurna. Sawetara utawa luwih langka yaiku warta sing ditambahake ing sistem operasi anyar Apple Watch Dadi kabeh warta kasebut, sanajan uga nomer loro, mesthine bakal migunani kanggo pangguna. Menarik banget yen Apple bakal ngluncurake Fitness + ing pirang-pirang negara, apa ora?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.