Wawancara Jony Ive lan Tim Cook ing majalah Vogue

Wawancara-Vogue

Sepisan maneh, loro manajer utama perusahaan kanthi apel gigitan katon ing majalah Vogue ing Wawancara sing ora diterbitake luwih fokus ing jagad mode lan desain tinimbang karo seluk-beluk Apple. 

Wawancara kasebut wis bisa ngasilake sisih paling imajinatif lan elegan kaloro Jonathan Ive lan Tim Cook, saengga bisa katalog wawancara karo wawancara aneh ing ndhuwur ditindakake ing Apple Campus 2 anyar sing dijadwalake bakal dibukak ing pungkasan taun.

Ing kesempatan iki, wawancara fokus karo apa sing wis ditemokake iPhone kanggo perusahaan lan jagad mode. Sanalika Masak lan Ive negesake manawa jagad teknologi ora mung ngalami evolusi ing babagan teknologi, nanging kasunyatan manawa piranti bisa luwih canggih desaine uga duwe peran penting banget. 

Tim Cook ujar manawa:

Apa sing ditindakake, desain penting banget, amarga modis. Sangang taun kepungkur, iPhone durung ana, lan produk sing paling pribadi sing kita duwe pancen gedhe banget.

Jony Ive, bagean kasebut nggawe pratelan ing ngisor iki:

Teknologi pungkasane wiwit bisa ngaktifake apa sing dadi idamane saben perusahaan wiwit teknologi teknologi pribadi diwiwiti.

Kaya sing wis diantisipasi ing paragraf pembuka, wawancara ditindakake ing papan kerja Apple Campus 2 sing anyar lan mulane bangunan anyar iki uga dibahas ing wawancara. Nanging, ora dibahas saka sudut pandang teknis nanging saka sudut pandang desain. 

Tim Cook seneng banget babagan tumpukan bumi sing saiki ana ing tengah bangunan amarga kabeh wis pungkasan lan desain pungkasan bakal katon apik banget karo ide-ide sing dirancang Jonathan Ive dhewe. Ana diskusi yen kampus anyar iki bakal omah nganti 7.000 wit sing bakal nggawe bebarengan karo ribuan meter kaca sudhut mlengkung sing struktur kasebut minangka tembok tengah, kayane ana ing alas tanpa alangan.

Tembok kaca kasebut dawa banget, saengga pangguna bakal ngrasakake kontak langsung karo lanskap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.