Ana tanggal rilis kanggo komedi Apple TV + "The Afterparty"

Pesta sawise

Kayu liyane, sing Apple TV + Sepur ora mandheg. Iki minangka slogan sing ana ing antarane alis ing Cupertino, lan mesthine ditrapake "ing ngisor." Kita wis duwe tanggal rilis kanggo seri anyar liyane sing wis rampung shooting: «Pungkasan".

Bakal sabanjure 28 kanggo Januari saka 2022. A komedi sing nyritakaké sawetara Rajapati misterius lan kang mangsa pisanan bakal wolung episode. Ing ngandika, telung bab pisanan bakal kasedhiya, lan liyane bakal katon ana sabanjuré.

Apple bubar ngumumake yen wis rampung syuting seri "The Afterparty" lan wis nemtokake tanggal rilis ing Apple TV +. Iku bakal ana sabanjuré, 28 Januari 2022.

Kaya biasane ing platform, telung bab pisanan saka seri kasebut bakal kasedhiya kanggo dideleng ing dina sing padha diluncurake. Lima ing ngisor iki, saka total wolung sing dadi musim pisanan, bakal katon ing Apple TV + ing ngisor iki ana saben minggu.

Plot saka "The Afterparty" njupuk Panggonan ing reuni SMA ngendi wong dipatèni. Drama kasebut minangka drama misteri sing kedadeyan sing padha dicritakake saka sudut pandang paraga sing beda. Saben episode wis dijupuk karo gaya visual beda lan diwujudake ing a genre film beda.

Tiffany Haddishsaka "Girls Trip" main karakter utama saka Detektif Danner. Partygoers, kanca sekolah, lan tersangka kalebu aktor kayata Ben Schwartz, Sam Richardson, Zoe Chao, Ike Barinholtz, Ilana Glazer, Dave Franco, Jamie Demetriou, lan John Early.

Apple dhewe wis nggambarake minangka seri "genre defying". Dadi, kita kudu mriksa nalika mbukak, kanggo ndeleng apa sing dikarepake. nanging kita kudu ngenteni nganti pungkasan Januari kanggo iku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.