Yen sampeyan ora kejawab karo Snow Leopard Safari, saiki sampeyan bisa instal maneh ing Mac saiki

Leopard

Dheweke ujar manawa «Vintage«. Tembung sing nyoba nyamar kabeh sing lawas, kuna, utawa ketinggalan jaman, ing konsep anyar kanggo nggawe sesuatu sing biyen dadi modis. Lan ing jagad komputasi, ana akeh sing kepengin banget nduwe aplikasi "vintage" sing lawas.

Pangembang kepengin banget karo piranti lunak "wektu lawas", menehi kesempatan kanggo nginstal browser web ing Apple Silicon anyar, kanthi tampilan Safari sing kalebu Mac OS X Snow Leopard...

Zane kleinberg minangka pangembang sing seneng piranti lunak "vintaj" saka jaman liyane, lan nyoba urip maneh lan adaptasi karo piranti saiki, kanggo kabeh wong sing pengin ngelingi jaman kepungkur.

Dheweke nindakake bubar karo OldOS, rekreasi iOS 4 sing mbukak aplikasi ing iPhone. Zane uga nggawe situs web sing ngidini sampeyan nggunakake widget Mac lawas ing browser web.

Lan wektu iki aplikasi gaya "vintaj" anyar digawe, nanging saiki kanggo Mac. Iki minangka browser web kanthi tampilan Mac OS X Snow Leopard Safari kompatibel karo macOS saiki Big Sur lan Monterrey. Aplikasi anyar kasebut identik karo sing asli lan bisa didownload kanthi gratis saka kaca kasebut Zane's Github.

Aplikasi kasebut fungsional kanthi lengkap lan duwe tab, bookmark, lan malah bar telusuran kanggo Google, kaya sing wis ana 2009 Safari. Nduwe desain jendela gradien abu-abu peteng sing padha karo bagean apik saka Mac OS X Leopard lan Snow Leopard. Siji-sijine sing beda karo navigator asli yaiku tombol stop traffic datar ing sisih ndhuwur.

Zane wis ngelingake manawa aplikasi wis bisa digunakake, nanging durung rampung. Dheweke ngarep-arep terus nambah fungsi liyane, yen versi pertama iki sukses lan nglumpukake pirang-pirang unduhan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.