Acara Apple tanggal 20 April saiki wis resmi

acara

Esuk iki ana desas-desus sing bisa uga duwe acara Apple tanggal 20 April. Kayane yen sampeyan takon Siri kanggo acara perusahaan sabanjure, aku bakal menehi tanggal kasebut marang sampeyan. Nalika ngerti, aku nyoba lan ora bisa digunakake maneh.

Dadi, durung jelas yen "palsu" utawa bug ing sistem Apple. Ing wektu iki, kita wis bisa konfirmasi manawa perusahaan wis resmi ngumumake yen bakal nganakake acara sabanjure 20 wulan iki

Saiki resmi Apple mung dikonfirmasi sawetara menit kepungkur yen sabanjure Selasa, 20 April Jam 19 sore wektu Spanyol, kita bakal duwe janjian virtual anyar karo para perusahaan biasa kanggo nampilake rilis sabanjure.

Gosip wis sumebar sawetara jam kepungkur nalika sawetara pangguna sadhar yen nalika takon marang Siri babagan acara Apple sabanjure, dheweke nanggapi tanggal 20 April. Kesalahan kasebut kanthi cepet wis didandani dening Apple, nanging kelinci wis ditambah.

Iki dudu pisanan Siri ngandhani babagan acara perusahaan sadurunge dadi resmi. Ing 2016 Siri mengantisipasi tanggal WWDC ing taun iku, lan saiki kedadeyan maneh.

Saiki isih bisa dingerteni apa sing bakal diwenehake marang kita. Kita nganggep iku anyar iPad Pro, lan bisa uga model Apple Silicon liyane. Yen kita wis duwe mini Mac lan MacBooks, logis kasebut bakal kalebu iMac karo prosesor M1. Bakal apik.

Jon Prosser mesthi bakal mlumpat sawetara maneh yen uga bakal ngimpi AirTags. Nanging bakal kedadeyan kaya crita serigala. Ora ana wong sing bakal percaya, lan Wham, Tim Cook bakal njupuk saka kanthonge. Utawa ora…


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.